Cele mai PERICULOASE tari de vizitat! Ce loc ocupa Romania in top

Unde ne recomanda specialistii sa nu calatorim niciodata.

Cu scopul de a informa turistii in legatura cu problemele cu care s-ar putea confrunta in ceea ce priveste siguranta rutiera, securitate si riscuri in domeniul sanatatii, organizatiile International SOS si Control Risks au realizat un studiu interactiv pentru a stabili care sunt cele mai sigure tari din lume pentru calatorii.

Astfel, tarile cu cele mai mari riscuri in domeniul sanatatii sunt Libia, Yemen, Sudanul de Sud, Niger, Coasta de Fildes, Sierrra Leone, Irak, Siria, Afganistan si Venezuela.

Romania prezinta un risc mediu in domeniul sanatatii, tara noasta fiind la acest capitol incadrata in aceeasi categorie cu state ca Bulgaria, Letonia, Lituania, Belarus, Ucraina, Serbia, Mexic, Columbia, Egipt sau Maroc.

Cele mai nesigure tari sunt Afganistan, Siria, Yemen, Afganistan, Libia, Somalia, Mali si Sudanul de Sud, in timp ce singurele state care au obtinut punctaj maxim la acest capitol sunt Elvetia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Islanda, Luxemburg si Slovenia.

Tari precum Arabia Saudita, Iran si majoritatea statelor din Africa se confrunta cu probleme grave in privinta sigurantei rutiere. O situatie ingrijoratoare se constata si in tari ca Rusia, Brazilia, China. Romania prezinta un risc scazut la acest capitol, similar cu cel inregistrat in Polonia, Ungaria, Grecia, Italia, Belgia, Cehia, Slovacia, Turcia ori Statele Unite.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate