Cele mai frumoase Mesaje și Felicitări în imagini de Sfântul Gheorghe. Colaj FOTO

,
Mesaje de Sfântul Gheorghe 2021
Mesaje de Sfântul Gheorghe 2021[Sursa foto: PixaBay]

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe este sărbătorit în fiecare an, pe data de 23 aprilie. Iată cele mai frumoase mesaje și felicitări în imagini pe care le poți trimite de Sfântul Gheorghe persoanelor dragi din viața ta.


In articol:

O mulțime de români își sărbătoresc ziua de nume pe 23 aprilie, de Sfântul Gheorghe. Având în vedere că este unul dintre cele mai răspândite nume în România, aproape în fiecare familie există un membru care să poarte numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, ceea ce înseamnă că în majoritatea caselor este prilej de sărbătoare în această zi.

Ce mesaje și felicitări în imagini le poți trimite apropiaților cu această ocazie?

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Gheorghe

Vrei să îți impresionezi apropiații, prietenii și rudele cu un mesaj frumos, dar nu ai nici cea mai mică idee ce urare să le faci în această zi specială? Ei bine, noi am pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje  pe care să le trimiți celor care își sărbătoresc ziua de nume pe 23 aprilie, de Sfântul Gheorghe. Cu siguranță vei reuși să îi impresionezi și să îi faci să zâmbească.

„Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi, Gheorghe!”

„De Sfântul Gheorghe, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire.

La mulți ani frumoși și sănătoși!”

„Îți doresc ca în această zi specială să zâmbești și să te bucuri de tot ce este mai frumos în viața ta! Multă sănătate și fericire! La mulți ani!”

„Porți un nume sfânt, iar asta te face special/ă. Să ai parte de o zi minunată, cu soare în suflet și să ți se împlinească toate dorințele.

La mulți ani frumoși!”

„Este o zi specială pentru tine și orice urmă de tristețe trebuie să dispară. Zâmbește și bucură-te de tot ceea ce te înconjoară. La mulți ani!”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani!”

Citeste si: Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Gheorghe? Tradiții și obiceiuri de 23 aprilie

Mesaje și Felicitări în imagini de Sfântul Gheorghe. Fotografii pe care să le trimiți celor dragi

Dacă persoana care își sărbătorește astăzi ziua de nume ocupă un loc special în viața ta, atunci trebuie să îi trimiți un mesaj aparte, iar o fotografie te-ar putea ajuta să faci acest lucru. Iată cele mai inspirate mesaje și felicitări în imagini pe care să le trimiți de Sfântul Gheorghe. 

 

Citeste si: Sfântul Gheorghe 2021: tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faceți în această zi? Este mare păcat

 

Citește-ne pe
Citește și:

Când pică Duminica Floriilor 2021. Ce tradiții trebui să respecți în această zi

OFICIAL - 89 de persoane au murit din cauza Covid-19. Scade presiunea pe secțiile ATI

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Mesaje, urări și felicitări de Florii 2021. Cele mai deosebite mesaje de la mulți ani pentru cei dragi cu nume de flori

Calendar ortodox 22 aprilie 2021: Ce Sfant tamaduitor de boli este praznuit! Nu uita sa le spui "La multi ani!" sarbatoritilor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies