Cele mai CIUDATE POFTE ale gravidelor! Vezi ce vedete isi doreau sa manance pamant sau creta in perioada sarcinii. Care este explicatia? VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:53

Ce pofte credeti ca au vedetele in perioada sarcinii? Jennifer Lopez poftea la ciocolata cu sos picant, iar Britney Spears avea pofta de pamant!

Sunt doar cateva dintre poftele artistelor pentru care noi am cautat explicatii. Angelinei Jolie, de pilda, sarcina i-a adus o pofta nebuna de ceapa cu mustar.

Nici vedetele noastre nu au fost departe la capitolul pofte, pe vremea cand erau insarcinate. Daca Laurette poftea mereu la muraturi, Nicoleta Luciu nu se putea abtine de la slanina.

Raspunzatori de poftele gravidelor sunt hormonii, care aduc tot felul de pofte bizare femeilor insarcinate.
Incredibil este ca exista asa zise afectiuni legate de sarcina in care femeia, inexplicabil, pofteste sa manance varul de pe pereti sau creta.

Asa se explica de ce in perioada sarcinii, Britney Spears isi dorea sa manance pamant. Toate aceste pofte ciudate nu prezinta niciun pericol pentru sanatatea gravidei si nici pentru fatul din pantece. Gravidele care au o sarcina toxica, in schimb, trec printr-un adevarat calvar.

In aceasta situatie este si Kate Middleton.
In urma cu aproape doua luni, ducesa de Cambridge a fost internata de urgenta, pe motiv ca avea stari de voma si greturi insuportabile.