CEL mai tare rapper al momentului recunoaste ca a fost TRAFICANT de DROGURI!

Rapperul afirma ca stie sa alcatuiasca un buget inca din perioada in care facea trafic de droguri pe strazile din New York in anii '80.

Intr-un interviu acordat editiei Vanity Fair din noiembrie, Jay-Z declara ca a invatat sa alcatuiasca un buget inca din perioada in care facea trafic de cocaina pe strazile din New York.

"Stiu totul despre bugete, am fost traficant de droguri", afirma cantaretul de 43 de ani, care este casatorit cu Beyonce. "Ca sa rezisti in traficul de droguri, trebuie sa stii cat ai voie sa cheltuiesti, cand trebuie sa refaci proviziile".

Jay-Z nu si-a ascuns niciodata trecutul de traficant de droguri, pana sa devina faimos ca producator in industria muzicala. Acesta si-a exprimat regretul pentru implicarea sa in traficul de droguri, dar a adaugat ca la acea vreme nu se gandea decat la bani.

"Abia de curand, cand am vazut efectele drogurilor asupra comunitatii am inceput sa privesc comunitatea ca intreg, dar la inceput nu a fost asa. Nu ma gandeam decat la supravietuire si la cum sa am o situatie mai buna. Ma gandeam doar la cum sa-mi cumpar haine".

Jay-Z, pe numele adevarat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanti producatori in industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este casatorit cu Beyonce, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. impreuna formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata de peste 750 de milioane de dolari. (sursa Mediafax )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate