Cel mai frumos mesaj al Papei Francisc! Ce le-a transmis Suveranul Pontif românilor

Papa Francisc a spus, sâmbătă, la Iaşi, în faţa a peste 150.000 de oameni, cel mai frumos mesaj pentru români.

Este o mama care cultivă visurile fiilor, care le păzeşte speranţele şi care aduce bucuria în case”, a spus Papa Francisc, aşa cum spusese acum 20 de ani şi Papa Ioan Paul al II-lea. 

Papa în România 2019

De pe scena din faţa Palatului Culturii din Iaşi, Papa Francisc le-a spus oamenilor că România este „Grădina Maicii Domnului”, lucru pe care l-a spus, în urmă cu 20 de ani şi Papa Ioan Paul al II-lea, în vizita sa în ţara noastră.

„România este Grădina Maicii Domnului şi în această întâlnire am putut să-mi dau seama de acest lucru, pentru că ea este o mama care cultivă visurile fiilor, care le păzeşte speranţele şi care aduce bucuria în case. Este o mama duioasă şi concretă, care are grijă de noi. Voi sunteţi comunitatea vie şi înfloritoare, plină de speranţă pe care o putem oferi mamei. Ei, mamei, să-I consacrăm viitorul tinerilor, viitorul familiilor şi al bisericii”, a spus Suveranul Pontif.

Papa Francisc îşi încheie a doua zi a vizitei sale Apostolice la Iaşi, urmând să plece la Bucureşti. Duminică, în a treia zi, Suveranul Pontif beatifică şapte eroi martiri pe Câmpia Libertăţii de la Blaj, apoi pleacă din România, de pe Aeroportul Internaţional Sibiu, unde va avea loc un ceremonial de plecare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate