Cel mai FIDEL caine. S-a strecurat in spital ca sa-si viziteze stapana in timp ce era internata!

Personalul unui spital din Iowa, Statele Unite, a ramas mut de uimire cand a descoperit un vizitator neasteptat in salonul unde era internata o pacienta.

Nancy Franck, o pensionara care fusese operata de cancer ovarian se afla internata in spital de doua saptamani cand a primit o vizita neasteptata. Femeia a cascat ochii cat cepele cand a vazut-o pe catelusa ei Cissy, un schnauzer pitic, in salon. Initial, batrana a crezut ca fiica ei a venit cu Cissy in vizita la spital, insa nu-si intelegea cum de personalul institutiei a fost de acord sa intre cu animalul de companie, acest lucru fiind total interzis.

Batrana a aflat, insa, cu stupoare ca Cissy venise de una singura la spital. Ofiterii care asigurau paza si protectia institutiei medicale au ramas muti de uimire cand au vazut un caine hoinarind pe holurile spitalului. In acest timp, rudele batranei cautau innebunite catelusa, crezand ca animalul se pierduse.

Cum de a reusit cainele sa vina singur in vizita la spitalul unde stapana lui era internata ramane un mister total chiar si pentru stapana, Nancy Franck. Femeia a declarat jurnalistilor ca Cissy nu poate sta fara ea, iar aceste doua saptamani trebuie sa fi fost un chin pentru biata catelusa chiar daca aceasta ramasese in grija familiei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate