Cel mai dur stilist din Romania le critica aspru pe Corina si Anda Adam!

Cand stilistul Ovidiu Buta se apuca sa dea...verdicte, VEDETELOR le dardaie genunchii de frica.

Una dintre cele mai cunoscute cantarete de la noi are un mega defect: este mereu cu capul intr-un norisor roz si pierde cam tot ce are prin mani.:Chei de la masina, chei de la casa sau chiar inelele de mii de euro! Ce masura radicala a luat pentru a nu mai suferi pagube aflam imediat! Tot atunci… cel mai dur stilist din Romania le critica aspru pe Corina si Anda Adam!

Pentru ca am surprins-o la o lansare a unei noi colectii de bratari, despre care se spune ca....daca le porti...tare muuult noroc iti aduc, am vrut sa aflam ce superstitii are...Deliaaa.
Are superstitii COOL n-avem ce zice, insa nu-i la fel de CUL sa-ti ratacesti bijuteriile, ce valoreaza mii de euro! Delia este EXPERTA in pierdutul inelelor! Le scapa pe toate... in chiuveta!

V-o inchipuiti pe Delia desfundand chiuveta sau cautand nestematele de mii de euro in teava de canalizare? Ei bine, THIS IS NOT COOL! Nu ne place!

Cand stilistul Ovidiu Buta se apuca sa dea...verdicte, VEDETELOR le dardaie genunchii de frica, caci acest mare GURU al modei romanesti nu iarta pe nimeni! Sa aflam asadar CINE l-a lasat mut de uimire … pentru ca s-a imbracat BINEEE! Ovidiu Buta are opinii bine argumentate si servite la rece, care noua taare ne mai plac!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate