Cei mai buni snowboarderi au luat cu asalt partiile VIDEO

,
Cei mai buni snowboarderi au luat cu asalt partiile VIDEO

Adrenalina la cote maxime, dar mai ales multa indemanare.

 De asta au dat dovada zeci de snowboarderi din tara si strainatate intr-un concurs care le-a pus la grea incercare dexteritatea de a se tine cat mai bine pe placa. Tinerii au avut de sarit pe un munte artificial de zapada.

Bungee -snowboard devenit rapid unul dinte cele mai apreciate sporturi in randul tinerilor amatori de adrenalina. Snowboarderii sunt pur si simplu aruncati cu o viteza ametitoare, de coarda elastica, direct pe muntele de zapada. 

Zeci de tineri au incercat pentru prima data combinatia de coarda elastica si snowboard. Nu toti insa au avut si noroc. Cativa dintre ei, in incercarea de a impresiona publicul, dar mai ales juriul, s-au accidentat.

La competitie au participat nu doar snowborderi din Romania, ci si din Ungaria si Austria. Cu totii au luptat pentru marele premiu de o mie de euro.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cele mai grele întrebări de cultură generală. La cate dintre ele raspunzi CORECT?

VIDEO - Joe Biden pare să fi uitat numele premierului australian: 'Și vreau să-i mulțumesc acelui tip de la Antipozi. Mulțumesc mult prietene'

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

TEST DE PERSONALITATE: Tu ce alegi să faci prima oară? Răspunsul spune totul despre tine!

TEST: Pe ce numere sunt parcate maşinile? Testul care a pus pe jar internetul şi pe care puţini îl pot rezolva. Tu știi care este răspunsul corect?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies