Ceasuri de lux elvetiene, originale, pentru barbati si femei!

Author: Oana Iosif

Atunci când au fost întrebați care ar fi accesoriul care nu trebuie să lipsească din orice ținută, specialiștii în fashion au fost cu toții de acord că unul singur merită acest loc, și anume ceasul. Indiferent care vor fi tendințele modei, ceasul se va regăsi cu siguranță în alcătuirea unui outfit perfect, de fiecare dată. Și, pentru că ne place nu doar eleganța, dar și precizia, este normal ca preferințele noastre să se îndrepte către acele ceasuri elvetiene, recunoscute ca fiind cele mai bune, în întreaga lume.

Calitate la superlative!

Mărcile de ceasuri elvețiene sunt cunoscute peste tot în lume, și sunt garanția calității, dar și a stilului și eleganței. Evident, și prețurile sunt pe măsură, dar îl merită din plin. Indiferent dacă este vorba despre ceasuri elvențiene de damă sau bărbătești, caracteristicile acestora sunt evidente. Dacă încă nu ești pe deplin convins/ă, hai să vedem care sunt atu-urile acestor ceasuri și de ce majoritatea oamenilor le adoră!

Stil și eleganță

Ceasurile elvețiene se remarcă atât printr-un design deosebit, dar și prin faptul că la fabricarea lor s-au folosit materiale de cea mai bună calitate. De regulă, sunt prevăzute cu o curea din piele – în special modelele clasice, dar mai sunt și cazuri când avem de a face cu o curea metalică. Numerotarea cadranului este clasică, iar culorile folosite sunt alb și negru.

Preferate de bărbați

De regulă, reprezentanții sexului tare sunt mari admiratori ai ceasurilor elvențiene, deoarece stilul acestora este pe placul lor: simplu, fără accesorii care să-l încarce inutil, discret, culori simple și naturale. Funcționalitatea produsului este însă ireproșabilă, așa că nu este de mirare că este preferat de majoritatea bărbaților!

Există ceasuri elvețiene pentru sport?

Deși pare greu de crezut, există chiar și ceasuri elvețiene pentru sport, așa că nu mai ai niciun motiv pentru care să susții că nu se potrivește stilului tău. Avem de a face cu modele interesante, în care sunt folosite culori mai îndrăznețe, și care excelează în materie de rezistență. În afară de mecanismul care va funcționa de fiecare dată la cele mai înalte standarde, ceasurile elvețiene pentru sport sunt prevăzute cu funcții deosebite, nu doar cronometru și rezistență la apă, ci chiar și la foc.

Scumpe, dar de calitate

În afară de modelele clasice, ceva mai accesibile, există și ceasuri elvețiene de lux, unde piesele sunt fabricate manual, și de aceea nu există prea multe exemplare. Toți cunoscătorii de ceasuri sunt de acord că avem de a face cu un produs de o calitate deosebită, foarte precise, și care nu sunt pentru buzunarul oricui.

Cum alegi un ceas de mână

La prima vedere, alegerea unui ceas de mână nu pare atât de complicată. Cu toate acestea, specialiștii sunt de părere că trebuie să ții cont de personalitatea ta, de stilul în care alegi să te îmbraci, dar și de funcțiile pe care îți dorești să le aibă acest accesoriu. Din fericire, atunci când vine vorba despre ceasurile elvențiene, oferta este una destul de generoasă, așa că vei găsi cu siguranță unul sau mai multe modele care să ți se potrivească perfect. Evident, există marci celebre, și care nu mai au nevoie de nicio prezentare, dar ceva mai scumpe. Cu toate acestea, ceasurile elvețiene sunt recunoscute pentru calitatea lor deosebită, așa că poți alege un model mai ieftin. Dar, hai să descoperi alături de noi câteva detalii despre care ar fi bine să ții cont atunci când îți alegi un ceas de mână.

Alege marca pe care o preferi

Înainte de a cumpăra un astfel de produs, studiază cu atenție caracteristicile și funcțiile pe care le au ceasurile respective. Vezi care este marca de ceas care ți s-ar potrivi cel mai bine și apoi caută să vezi dacă o poți cumpăra și din România. Există multe magazine online, sau chiar fizice, de unde poți cumpăra produse de calitate, și mai ales autentice. Așa că nu te lăsa păcălit, pentru că există și acest risc!

Carcasa ceasului

Materialul din care este confecționată carcasa ceasului este, din nou, un criteriu de care trebuie să ții cont atunci când vrei să alegi un ceas elvețian pentru a-ți complete frumos ținuta. De asemenea, poți opta pentru un ceas din aur, atunci când vine vorba despre ocaziile speciale, dar un astfel de accesoriu este destul de scump.

Nu uita de certificatul de garanție

Evident, dacă nu știi prea multe despre acest domeniu, riști să fii păcălit ușor. De aceea, recomandarea noastră este să apelezi întotdeauna la profesioniști, care îți vor garanta autenticitatea produsului achiziționat, și îți vor oferi și un certificate de garanție. Dacă magazinul sau site-ul de unde vrei să cumperi nu îți oferă aceste două avantaje, este semn că nu avem de a face cu un produs original, așa că mai bine renunță.

Ai grijă la întreținerea ceasului

În momentul în care apelezi la profesioniști pentru a cumpăra ceasul dorit, vei primi și recomandări despre regulile de întreținere corectă a acestuia, dar și cum se face evaluarea periodică a instrumentului de măsurare a timpului.

O investiție de valoare

Atunci când îți cumperi un ceas elvențian, faci de fapt o foarte bună investiție, deoarece calitatea lor este apreciată la superlativ la nivel național. Indiferent dacă este vorba despre un ceas destinat utilizării zilnice sau unul pentru ocazii speciale, vei avea parte de un accesoriu de calitate, cu un design, funcționalitate și mecanism ireproșabil. Pur și simplu sunt perfecte, iar asta recunoaște toată lumea!