Cearta apriga in platoul "Te vreau langa mine"! Bianca a fost tinta barfelor lansate de doua dintre colegele sale: "Cred ca Bianca are mai multa experienta decat noi! Sa nu se mai laude ca e virgina! Iata cine sunt participantele care au aprins fitilul ra

Imaginile surprinse de o camera ascunsa au iscat o adevarata furtuna in platou.

Tamara si Ionela s-au retras pentru a discuta despre colega lor, Bianca despre care si-au schimbat parerea dupa ce tanara s-a laudat in fata tuturor ca este virgina, pozand intr-o fata cuminte si cuviincioasa.

Cele doua femei au inceput sa discute despre situatia Biancai, despre care au spus ca vrea doar sa para o fata cuminte si ca de fapt aceasta nu este nici pe departe asa cum pretinde.
"Bianca imi e draga, dar prea insista si spune in gura mare ca e virgina! Pana la urma urmei nu e o rusine sa nu fii virgina, in ziua de astazi! Traim intr-o lume mai libera!", a spus Tamara.

Si Ionela i-a dat dreptate Tamarei si a continuat sa o critice pe Bianca, spunand ca are aceeasi parere despre aceasta in ciuda eforturilor ei de a poza intr-o fata cuminte si de a se lauda ca este virgina.
"Eu cred ca minte, ar trebui sa fie un pic mai delicata si cuminte daca e virgina!", a spus Ionela.
Iata ce conflict a provocat discutia filmata de camera ascunsa si unde s-a ajuns:

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate