Cea mai ORIGINALA promotie. Cumperi o rochie de mireasa, primesti un miel!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:02

Cumperi o rochie de mireasa, primesti un miel! Nu este vreo gluma, ci oferta unui patron cu idei originale.

Cine se casatoreste, anul acesta, are parte de o promotie speciala: mielul de Paste vine la pachet cu rochia de mireasa sau costumul de mire.

Daca se achizitioneaza rochia inainte de Paste, sa zicem la 1.500 de lei rochia, se face un discount la miel, de 10%. Daca rochia depaseste valoarea de 3.000 de lei, dam mielul bonus! ”. La o asemenea oferta, clientii nu au intarziat sa apara.

Nu doar mirii se pot alege cu miei gratis, ci si nasii sau invitatii care cumpara o tinuta de ocazie. Promotia este valabila pana la Paste.

Este valabil si pentru gama de rochii de ocazie, pentru costume de mire, pentru restul accesoriilor. Deci, daca se intruneste suma respectiva, oferta este valabila ”, explica reprezentantul magainului. Daca va intrebati cat va costa masa de Paste, va dam o veste buna.

Chiar daca luna aprilie a adus un sir de scumpiri, pretul unui kilogram de carne de miel nu va creste, promit crescatorii.

##VIDEO108194##

Vor fi intre 22 si 25 de lei/ kilogramul ”, spune un fermier. Iar miei sunt pe alese: „ Anul acesta, oferta depaseste cu mult cererea. Mieii sunt mari pentru ca Pastile sunt destul de tarziu, au crescut. Au ajuns undeva la 30 de kg.

E foarte greu, la puterea de cumparare a romanului sa-l sacrific si sa-l vand ”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cei care vor sa aiba pe masa de Paste carne de miel din rase specializate, vor plati acelasi pret ca pentru un kilogram de miel romanesc. Cum romanii nu se inghesuie sa cumpere carne de miel, oierii isi pun sperantele in export.

Mare parte dintre mieii de anul acesta vor ajunge pe mesele strainilor.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!