Cea mai grea zi pentru un TATA! Echipa Stirilor Kanal D L-A AJUTAT

Cand suntem uniti, putem muta muntii din loc! Totul a pornit de la un telefon pe care l-am primit de la un tata disperat, plecat pe jos cale de 14 km, spre cea mai apropiata farmacie sa ia medicamente pentru copiii sai.

O poveste impresionanta despre solidaritate si sacrificiu, intr-un material de George Mihai si Vali Stavariu. Intr-o asa situatie, aproape ca nu stii pentru cine sa-ti faci griji mai degraba. Pentru copiii bolnavi  ramasi fara medicamente sau pentru barbatul care s-a aventurat cale de o zi intreaga, singur, prin nametii din padure, spre cea mai apropiata farmacie.

Aflata in inima muntilor de zapada din judetul Buzau, echipa Stirilor Kanal D a transmis imediat urgenta la dispeceratul 112. Si a pornit cu inima stransa catre catunul unde stia ca nu razbise inca niciun utilaje de deszapezire.

Sufletul de tata l-a purtat peste pericole si l-a adus, intr-un tarziu, acasa, dupa o aventura sora cu moartea! Nimic n-a mai contat pentru acest barbat, decat sanatatea copiilor sai.

Nevasta si soacra barbatului au stat cu inima cat un purice toata ziua. Ajuns cu bine in sanul familiei sale, barbatul avea sa-si duca pana la capat misiunea si sa-i administreze celui mic tratamentul. Truda si sacrificiul acestui tata sunt de laudat! A facut tot ce a depins de el pentru copii.

Cu inima impacata au pornit si colegii nostri, in miez de noapte, spre oras. Pe drum a fost  teribil de greu, dar au razbit. Probabil ca nicio mana intinsa cuiva nu ramane fara de rasplata.
##VIDEO100890##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate