Cea mai grea lovitura pentru Cevdet vine din partea femeii iubite! Azize isi tradeaza sotul si prapastia dintre ei se adanceste din ce in ce mai mult! Afla ce anume o va determina sa recurga la un astfel de gest impotriva barbatului iubit, in aceasta sear

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2017, 15:52

Azize incearca, pentru ultima data, sa afle ce simte fostul sot pentru ea.

In vreme ce Azize si Tevfik stabilesc detaliile casatoriei, Cevdet face cercetari pentru a afla cine a schimbat “ordinul” Pasei Esref, iar banuielile acestuia duc catre “bunul sau prieten” din copilarie. Pentru bunul mers al misiunii pe care o are, Cevdet trebuie sa gaseasca dovezi care sa-l incrimineze pe Tevfik, insa lucrurile sunt destul de complicate.

Citeste si: Vesti proaste despre BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita")! Carismaticul actor a ajuns la spital in urma unui accident petrecut pe platourile de filmare! Iata ce a patit acesta si care este starea sa in prezent!

Citeste si: Asa mama, asa fiica! BERGUZAR KOREL (AZIZE din "Patria mea esti tu") a mostenit frumusetea si talentul actoricesc de la MAMA sa, celebra actrita HULYA DARCAN! Iata cat de bine seamana cele doua si ce relatie speciala au!

In sufletul lui, Cevdet isi doreste ca Azize, femeia pe care o iubeste nespus, sa nu cedeze in fata lui Tevfik, iar cei doi sa nu se casatoreasca.

İn plus, niciunul dintre copiii cuplului Cevdet-Azize nu vad cu ochi buni uniunea dintre mama si “unchiul” lor. İntre Cevdet si Tevfik are loc o intalnire spectaculoasa.

Citeste si: Din 8 noiembrie, Kanal D va difuza un nou serial turcesc, “MIREASA DIN ISTANBUL”! In rolul principal, un actor foarte iubit in Romania, Ozcan Deniz!

Citeste si: OZCAN DENIZ, dispus sa faca orice sacrificiu pentru profesia sa! Iata ce schimbare spectaculoasa de look a acceptat sarmantul actor pentru filmarile serialului "MIREASA DIN ISTANBUL"! VEZI cum arata in prezent!

La mulți ani, Pinar Deniz! Vă mai amintiți de sfioasa Yildiz din serialul Patria mea ești tu? Iată ce vârstă a împlinit recent frumoasa actriță și ce surpriză i-a pregătit iubitul ei!

Citeste si: Sultana ATIKE traieste, in realitate, o frumoasa poveste de dragoste cu unul dintre cei mai carismatici protagonisti ai serialului "KOSEM"! Iata cine i-a furat inima frumoasei ECE CESMIOGLU! VEZI imagini inedite! N-o sa-ti vina sa crezi despre cine este vorba!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>>>>>>>>>

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!