Ce vârstă au copiii Dianei Șoșoacă. Cel mare are 22 de ani

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 08 mai 2024, 10:10

Diana Șoșoacă este o personalitate ce rar trece neremarcată în lumea politicii

Sursa: Facebook Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial

Diana Șoșoacă este o personalitate ce rar trece neremarcată în lumea politicii, însă nu multe persoane cunosc detalii despre viața personală a acesteia.

Diana Șoșoacă este cunoscută pentru nenumăratele controverse în care a fost implicată de-a lungul anilor, cel mai recent fiind legat chiar de al treilea ei soț. Cu toate acestea, viața privată a Dianei Șoșoacă nu este atât de cunoscută de români. Iată ce vârstă au copiii Dianei Șoșoacă și care sunt ocupațiile acestora.

Câți copii are Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă și-a încercat norocul în iubire de trei ori, însă cu toate acestea, finalul nu a fost unul fericit.

De primii doi soți ai ei, aceasta a divorțat din cauza personalității sale puternice și a valorilor pe care le pune mai presus de propria fericire și relație. Aceasta a mărturisit că în cele două relații a fost autoritară cu partenerii ei, ceea ce o face să se descrie ca o soție insuportabilă. Cu toate acestea, Diana Șoșoacă se poate mândri cu băiatul de 22 de ani pe care îl are, dar și cu fata ei, ce este elevă în școala generală.

Citește și: Diana Șoșoacă: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine” Dezvăluiri despre relația cu soțul ei: „Silviu și-o caută cu lumânarea”

Diana Șoșoacă urmează să treacă prin al treilea divorț, după ce a avut loc un scandal politic în care a fost implicată femeia, dar și soțul ei, Silvestru Șoșoacă. Cei doi oameni politici și-au aruncat acuzații grave în mediul online, urmând ca Diana Șoșoacă să îl dea afară pe soțul ei din partidul S.O.S. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Aceasta a fost picătura care a umplut paharul pentru cuplu, iar Silvestru Șoșoacă a anunțat public că cei doi vor divorța. Bărbatul a declarat că acesta își dorește să se separe de Diana Șoșoacă din cauza statutului ei actual. „După intrarea în Parlament de acum trei ani și jumătate, Diana a involuat ca om.

A evoluat ca și notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din țară cu siguranță, dar a involuat ca om. Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite până când nu s-a mai putut locui împreună”, a mărturisit Silvestru Șoșoacă, potrivit ziare.com.

Băiatul Dianei Șoșoacă are 22 de ani

Diana Șoșoacă are doi copii, un băiat de 22 de ani și o fată ce este elevă în școala generală. Fiul acesteia are 22 de ani și a fost fotbalist pentru o echipă de fotbal din Liga a 3-a, însă acesta a fost eliminat din echipă. Acesta a făcut parte din clubul de fotbal ACSO Filiași din Oltenia, iar excluderea sa a fost un ordin dat de Vasilescu, a declarat Diana Șoșoacă.

Femeia consideră că această mișcare a fost una politică, iar la baza acesteia a fost notorietatea pe care aceasta a dobândit-o în lumea politică.

„Băiatul meu e fotbalist profesionist, are 22 de ani. Din cauza mea a fost dat afară de la Filiași. N-a fost lăsat să joace într-un meci foarte important. Cred că era în 2021. S-a dat ordin să nu fie primit în echipă. A fost pe banca de rezerve. Îi mulțumesc pentru mămoșenia de care a dat dovadă doamnei Olguța Vasilescu. Așa i s-a comandat și știu ce spun”, a declarat Diana Șoșoacă, în podcastul  „Altă-ntrebare”

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!