Ce trebuie sa faci la intalnire in functie de zodia lui! Uite cum sa-l cuceresti!

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:48

Fiecare zodie are caracteristicile ei, asa ca atunci cand iesi la intalnire cu un barbat, ai grija sa afli si in ce zodie s-a nascut.

BERBEC- Cauta intotdeauna protectie si se va indragosti de tine daca simte ca esti mai puternica decat el. Nu renunta daca nu pare interesant de la prima intalnire, exista mai multe de descoperit.

TAUR- Nu trebuie sa te temi de coarnele sale, ci doar sa-ti amintesti ca exista. Comunica foarte mult cu el la prima intalnire, apoi relaxeaza-te si asculta ce are de zis.

Nu arata prea multe din prima, insa poti zambi si poti fi de acord cu ce spune.

GEMENI- Prima impresie este cea mai importanta pentru un Geaman, asa ca trebuie sa iti arati cea mai buna latura. Relaxeaza-te si asculta-l, nu fi agresiva si si nu fi obraznica.

RAC- Incearca sa alegi un loc de intalnire linistit, fara prea multe persoane.
Intreaba-l despre familia sa si nu te supara daca incepe sa vorbeasca doar despre el.

LEU- Pregteste-te sa fii examinata si interogata. Nu incearca sa joci un rol sau sa te dai mare. Leul vrea sa te cunoasca asa cum esti. Nu fi prea conservatoare.

FECIOARA- Nativul din aceasta zodie este atras de persoanele de succes si stabile. Nu vorbi despre problemele tale personale sau despre lucrurile negative de la job.
Adu-ti cu tine si manierele.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies