Ce trebuie sa faci ca sa ai o pensie de 2.000 euro la batranete! Deja sunt oameni care incaseaza acesti bani lunar

,

Iata care sunt categoriile de pensionari care primesc cele mai mari pensii din Romania: sumele repartizate lunar depasesc si 2.000 de euro pe luna!

Cei mai bine platiti pensionari din Romania sunt cei care au lucrat in domeniul aeronautic civil navigant profesionist. 1.472 de persoane sunt incadrate in acest statut si primesc in medie 10.749 lei lunar.

Urmatorii cei mai bine platiti pensionari din Romania sunt cei care au lucrat la Curtea de Conturi. 606 persoane beneficiaza astfel de o medie de 7.619 lei lunar.

Si cei care au lucrat in corpul diplomatic si consular al Romaniei incaseaza pensii mari, media fiind de 5.483 lei/luna.

O alta categorie bine platita este formata din oamenii incadrati in statutul de personal auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti. Pensia medie pe care o incaseaza acestia este de 3.838 lei lunar.

 

Citește și:

Schimbari noi la pensii: se va putea iesi la pensie la varsta de 51 de ani pentru femei si 53 pentru barbati! Cine se va putea pensiona mai devreme

CIRC Greenpeace SOMEAZĂ statul român să ACHITE banii promiși celor care și-au construit case ecologice

Anunt oficial despre pensii: se da inca o marire! Cati bani vor primi in plus pensionarii, masura se aplica pentru toata lumea

Vesti excelente despre pensii, se aplica pentru fiecare roman! Toata lumea va beneficia de aceasta masura

Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Editia de joi, 29 octombrie - VIDEO. Competitia devine din ce in ce mai dura!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies