Ce surpriză frumoasă i-a făcut Mario Fresh iubitei lui! Alexia Eram, emoționată până peste cap: „Te iubesc”

Author: Lavinia Medrea

Alexia Eram, emoționată până peste cap „Te iubesc”

Sursa: Instagram Alexia Eram - colaj Kanal D

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai cunoscute și iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, artistul i-a făcut o surpriză de proporții iubitei lui.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de mai bine de șase ani, se iubesc mai mult ca niciodată și au grijă de fericirea lor.

Pentru că o iubește nemărginit, Mario Fresh i-a făcut o surpriză romantică iubitei lui.

Ce surpriză i-a făcut Mario Fresh Alexiei Eram

Cu toate că iubirea lor este mare, distanța dintre ei, cauzată de cariere, este și mai mare în ultimul timp. În anii precedenți, Mario Fresh și Alexia Eram nu au fost împreună de Moș Nicolae, dar de data aceasta nu a mai fost la fel.

Citește și: Mario Fresh consideră că este neîndeptățit pentru că nu i-au fost premiate hiturile: „Am fost eu lăsat în umbră”

Mario Fresh se afla la București, iar Alexia Eram se afla de câteva zile în Budapesta, astfel că cei doi amorezi s-au revăzut de abia ieri seară, când artistul a așteptat-o cu o surpriză specială și romantică. 

Dacă Mario Fresh nu a primit nimic în ghete de la Moș Nicolae în dimineața zilei de 6 decembrie, Alexia Eram nu a avut aceeași situație datorită iubitului ei, care a vrut s-o facă să se simtă specială. 

Citește și: Mario Fresh și Alexia Eram în ipostaze fierbinți într-un club din Iași. Cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți

Cât timp a fost singur, Mario Fresh a dat o fugă la magazin și i-a cumpărat Alexiei Eram dulciurile ei favorite, dar și câteva atenții deosebite pe care le-a pus în papucii fiicei Andreei Esca.

Mario Fresh i-a pregătit și o cină romantică Alexiei Eram

Mario Fresh nu s-a ocupat doar ca Alexia Eram să aibă un cadou de la Moș Nicolae, ci și să aibă apetitul satisfăcut. Zis și făcut, cântărețul și-a pus șorțul de bucătar, a gătit, a aranjat o masă și a întâmpinat-o pe Alexia într-un cadru cât se poate de romantic.

Ce decizie a luat Mario Fresh după ce iubita lui, Alexia Eram, a luat permisul! Anunțul a fost făcut chiar de el pe o rețea de socializare

Văzând masa plină de mâncare bună, băutură rafinată, cadouri și lumânări, Alexia Eram n-a putut decât să se emoționeze și să se bucure de faptul că are un iubit atât de bun, grijuliu și surprinzător. Cu ocazia acestei superbe surprize, fiica Andreei Esca a împărtășit și cu urmăritorii ei cadrul în care a fost așteptată.

„A venit moșul... așteptată așa (n.r.: cu masa aranjată de Mario Fresh). Te iubesc, Mario!”, este mesajul transmis de Alexia Eram pe Instagram, alături de fotografii cu surpriza de care a avut parte. 

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies