Ce surpriză! Ea este prima concurentă nominalizată spre eliminare la Survivor România 2021. Decizia Faimoșilor a surprins pe toată lumea

,
Nominalizările făcute de Faimoși în cadrul consiliului
Nominalizările făcute de Faimoși în cadrul consiliului[Sursa foto: Captură KANAL D]

Echipa Faimoșilor a pierdut primul joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021 și a făcut nominalizări în consiliu. Iată care a fost decizia și pe cine au nominalizat spre eliminare în această săptămână.


In articol:

Deși și-au dat interesul și au luptat până în ultima clipă pentru a obține victoria, concurenții din echipa Faimoșilor nu au reușit să obțină totemul de imunitate, având în vedere că Războincii și-au adjudecat victoria. În consiliu, Faimoșii au făcut din nou nominalizări, iar decizia lor a surprins pe toată lumea.

Pe cine au nominalizat spre eliminare în această săptămână?

Faimoșii au decis! Iată pe cine au nominalizat spre eliminare

Pentru concurenții de la Survivor România 2021 devine din ce în ce mai greu să își exprime votul în consiliul de nominalizare. Dacă până acum misiunea lor a fost una ușoară și au eliminat verigile slabe, acum, concurenții cântăresc mult mai bine fiecare decizie pe care o iau, astfel încât să nu trimită acasă persoana nepotrivită. Unii votează în funcție de strategii, în timp ce alții iau în calcul prieteniile formate în cadrul competiției. 

Faimoșii au făcut nominalizări în această seară, iar în urma voturilor, primul concurent aflat în pericol de eliminare în această săptămână este Andreea Antonescu. Daniel Pavel a făcut anunțul după ce a citit toate voturile.

„Andreea, tu ești nominalizată spre eliminare din echipa Faimoșilor în această săptămână.”,

a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

După ce a aflat care este decizia colegilor de echipă, Andreea Antonescu, cea mai nouă concurentă din echipa Faimoșilor, a dezvăluit ce crede despre acest lucru și dacă hotărârea acestora a luat-o prin surprindere.

„Da, mă așteptam pentru că mulți dintre coechipieri au fost și asumați și au venit și mi-au spus în față, văzând și ei, la rândul lor, că sunt o persoană asumată, căreia îi place adevărul, indiferent de cât e el de dureros.

Am realizat că aici am găsit o echipă mult mai închegată decât, probabil, competitorii și-au dat seama că formează. Da, mă așteptam, nu e nici cea mai mică surpriză.”, a spus Andreea Antonescu, imediat după ce Daniel Pavel a anunțat numele primului concurent aflat în pericol de eliminare în această săptămână.

Citeste si: Jador și Starlin, la un pas de bătaie la Survivor România 2021. Maria a dezvăluit ce se întâmplă în timpul competiției: „De două luni de zile, Jador...”

Astfel, emoțiile sunt mari pentru echipa Faimoșilor

în această săptămână, concurenții alegând să o nominalizeze pe Andreea Antonescu spre eliminare. În cazul în care vor pierde și cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, Faimoșii vor fi puși din nou în situația de a face nominalizări.

Citeste si: Soția lui Sebastian Chitoșcă rupe tăcerea! Ce crede despre prietenia Faimosului cu Zanni: „Din ce văd eu, Zanni este o persoană...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Show-ul fenomen “Survivor România”, din nou, pe primul loc în preferințele telespectatorilor

România revine în rândul țărilor normale, după plecarea lui Vlad Voiculescu: Sorin Cîmpeanu anunță teste de salivă, în școli, pentru elevi și profesori

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Durere de nedescris pentru Majda! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este în doliu: „A plecat dintre noi si a lasat un mare gol...”

Conflict de proportii la Survivor Romania 2021 intre Roxana Nemes si Sebastian Chitosca! Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies