Ce studii are, de fapt, Delia Matache? Fanilor nu le-a venit să creadă

Author: Ana Dinu
Actualizat: 03 aug 2022, 03:10

Ce studii are Delia Matache?

Sursa: Instagram

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, însă puțini sunt cei care știu ce studii are artista. Cântăreața are un palmares impresionant.

Delia Matache s-a bucurat de-a lungul anilor de un succes impresionant. Aceasta se numără printre cei mai iubiți artiști de la noi din țară.

Ce studii are Delia Matache? Fanii au rămas surprinși când au aflat ce facultate a terminat îndrăgita artistă.

Ce studii are, de fapt, Delia Matache

Delia se bucură de un mare succes în România, iar în ultimii ani a devenit una dintre cele mai bune artiste din țara noastră.

Cântăreața a studiat mult timp muzica, iar în urmă cu mai mulți ani a absolvit Liceul de Muzică ”Dinu Lipatii”, acolo unde a studiat pianul, însă a luat și lecții particulare de flaut timp de 5 ani.

După ce a finalizat studiile liceale, Delia a ales să studieze în continuare muzica, astfel a dat admitere la Universitatea Națională de Muzică din București.

Citeste si: Delia Matache, DEZVALUIRE WOW: "Nu am chef de un copil! Nu, multumesc" Cantareata are alte prioritati in viata

Câți bani cere Delia la un concert

Fiind una dintre cele mai iubite artiste de la noi, Delia este chemată des la diferite evenimente pentru a cânta.

Artista își încântă fanii cu vocea ei impresionantă.

Dacă te-ai gândit să o inviți pe Delia să-ți cânte, atunci trebuie să știi că pentru un singur concert ea cere între 15.000 și 19.000 de euro. Pe lângă această sumă, ea are nevoie și de bilet de avion, dar și cazare și masă pe care organizatorul trebuie să o ofere ei și staff-ului său. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Delia este un artist complet cu un palmares impesionant, astfel cerințele sunt pe măsură dacă doriți să o invitați să vă cânte.

Citeste si: Mama Deliei a facut marturisiri inedite despre modul in care si-a crescut cele doua fiice si cu ce dificultati s-a confruntat de-a lungul anilor! Iata cum a reusit sa le tina departe de droguri sau alte vicii

 

 

 

 

 

Cine sunt vedetele care au plecat din România ca să petreacă sărbătorile fără restricții

 

 

 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies