Ce spune mama lui Jador, chiar de ziua fiului ei, aflat în Republica Dominicană: "Nu puteam să respir fără el. Este sufletul meu!"

,
Mama lui Jador, mesaj pentru Faimos chiar de ziua lui
Mama lui Jador, mesaj pentru Faimos chiar de ziua lui

Faimosul Jador, de la „Survivor România” aniversează astăzi 26 de ani, departe de cei dragi, dar luptând cu toate forțele în cel mai intens reality televizat, pentru a demonstra că are toate calitățile necesare unui adevărat supraviețuitor.


In articol:

Nu de puține ori, în jocurile de comunicare pe care le-au câștigat Faimoșii la „Survivor România”, mesajele primite de la mama lui l-au emoționat profund, Faimosul Jador stapânindu-și cu greu lacrimile în astfel de momente. 

Mama lui Jador, mesaj pentru Faimos chiar de ziua lui

Astăzi, chiar de ziua fiului său, mama acestuia mărturisește că dorul de acesta o copleșește, însă iubirea și toată aprecierea  de care se bucură faimosul din partea fanilor săi, manifestate prin  mii de mesaje pe rețelele sociale, o fac să tresară de bucurie. 

"Mă gândesc la el mai mult ca niciodată, pentru că este departe de noi. Văd atâtea postări pe rețelele de socializare și văd cât îl iubește lumea, iar eu nu pot să-i spun nimic. Mă bucur că lumea este de partea lui și îl iubește. Asta îmi dă un impuls să merg mai departe, să îmi treacă de dorul lui",  a spus mama lui Jador, care își dorește cel mai mult că fiul ei să fie sănătos, fericit și  "să nu se îndepărteze niciodată de Dumnezeu ". 

Citeste si: Mesajul special pe care l-a primit Jador de ziua lui: „Mi-e dor de tine și de...” Ce a apărut pe contul de instagram al concurentului de la Survivor România 2021?

Își

amintește cu mari emoții momentul în care și-a văzut fiul pentru prima oară și spune că legătură lor a rămas extrem de puternică, comunicarea dintre Jador și mama sa fiind dincolo de cuvinte.

"Este primul născut și a fost cea mai mare bucurie posibilă. Eram și eu un copil, aveam 15 ani și jumătate, dar viața mea s-a schimbat radical. Nu puteam să respir fără el. Este sufletul meu! L-am visat înainte să se accidenteze, îmi cerea ajutorul.

Atunci n-am realizat ce înseamnă visul acela. După ce am văzut că s-a accidentat am înțeles ”, a povestit mama indragitului artist.

Citeste si: ASTAZI este ziua de nastere a lui Jador. Cati ani implineste Faimosul de la Survivor Romania 2021?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mesajul special pe care l-a primit Jador de ziua lui: „Mi-e dor de tine și de...” Ce a apărut pe contul de instagram al concurentului de la Survivor România 2021?

Refuzată de UE, Muntenegru spune că le va plăti chinezilor miliardul de euro datorat

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Roxana Ghita l-a dat uitarii pe Andrei Dascalu de la Survivor Romania 2021! Cu cine s-a afisat concurenta dupa ce a aflat adevarat parere a Razboinicului despre ea

Zanni, cel mai periculos concurent de la Survivor Romania 2021. Cine da detalii din culisele competitiei despre Faimos:"El aseaza conflictele, situatiile..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies