Ce spune Jorge despre relația cu Ilinca, fiica lui vitregă: „A fost greu pentru mine și pentru soția mea”. Tânăra a împlinit recent vârsta de 22 de ani

Author: Diana Bostan

Jorge este un tată mândru

Sursa: Instagram: Jorge Official

Jorge se declară un artist și un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Artistul este tatăl a trei copii, Karina și David fiind copiii săi biologici, și Ilinca, fiica soției sale dintr-o altă relație. Iată cum se înțelege Jorge cu fiica lui vitregă!

Gheorghe Papagheorghe, alias Jorge, nu este doar un artist de succes, ci și un adevărat familist. Jorge a cunoscut succesul atât în România, cât și în străinătate, dar în ciuda acestui lucru a reușit să găsească un echilibru armonios între viața profesională și cea personală.

Cum se înțelege Jorge cu fiica lui vitregă

După ce a trecut printr-un divorț, Jorge a reușit să-și găsească liniștea în brațele Ramonei. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013 și au împreună un băiețel, pe David.

Artistul are și o fiică din prima căsnicie, pe Karina, iar soția lui are și ea o fiică din relația anterioară, pe Ilinca. Chiar și așa, Jorge nu face diferențe între cei trei, iar cu Ilinca are o relație specială.

Citește și: Mașina cântărețului Jorge a fost făcută praf pe Autostrada Soarelui „Astăzi mi-a făcut un resfreh la mașină”. Cum se simte artistul

Recent, Ilinca a sărbătorit împlinirea vârstei de 22 de ani, iar Jorge și Ramona au fost, desigur, alături de ea pentru a marca acest moment important. Artistul vorbește cu mândrie despre modul în care legătura sa cu Ilinca s-a transformat într-o prietenie autentică și solidă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Chiar dacă există diferențe între generații, Jorge consideră că acestea oferă și oportunități valoroase de creștere și învățare reciprocă.

Pentru el, această evoluție a relației cu fiica sa reprezintă unul dintre cele mai prețioase aspecte ale vieții sale personale și familiale.

„A fost greu pentru mine și pentru soția mea, pentru că noi nu mai facem față generației de 22 de ani; aceștia au alt antrenament. Noi ne-am pierdut antrenamentul la petreceri și la rezistență, dacă pot să spun așa. Am ciocnit noi cât am ciocnit, dar la un moment dat am renunțat și am plecat acasă, deși am stat destul de mult.

Ilinca a insistat să venim la ziua ei. Noi am fi lăsat-o cu prietenii ei, cu gașca ei, dar ei îi place să fie cu noi, așa că am mers cu drag și chiar am petrecut; a fost o petrecere frumoasă.”,  a spus Jorge, pentru Radio Impuls.

Jorge are o relație armonioasă cu cei trei copii ai săi

Artistul a declarat, pentru sursa menționată anterior, faptul că legătura dintre el și Ilinca este una magică.

El a subliniat că legătura sa cu Ilinca este la fel de puternică ca și cea cu Karina și David.

Pentru Jorge, aceasta reprezintă o iubire necondiționată, pe care nu credea că o va experimenta vreodată. Jorge a mărturisit că nu-și imaginase că va avea sentimente de iubire egale pentru toți cei trei copii, indiferent de faptul că doi dintre ei sunt biologic ai săi și unul este al soției sale.

Pentru Jorge, toți cei trei copii sunt la fel de importanți și se implică în mod egal, atât cât îi este permis. 

Citește și: Jorge, ținta criticilor pentru că își lasă fiul să poarte haine de fată: „Ne spun că suntem săriți de pe fix.” Ce spune cântărețul despre această situație?

„Pentru mine, toți cei trei copiii sunt la fel; sunt la fel de implicat, acolo unde sunt lăsat să fiu implicat. Dar este o relație interesantă și frumoasă, și avem și dezbateri, normal că suntem generații diferite și atunci învățăm foarte mult de la copiii noștri.”,  a mai spus Jorge, pentru Radio Impuls.

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!