Ce spune Fizz despre ceilalti concurenti de la Puterea Dragostei: a facut dezvaluirea dupa ce a iesit din casa

Fizz Puterea Dragostei

Fizz nu a avut un parcurs prea lung in casa Puterea Dragostei, parasind competitia destul de rapid.

In cele cateva saptamani petrecute in casa a reusit insa sa le cucereasca pe fete cu felul lui de a fi, Mariana fiind cea care era cea mai pornita pentru a avea o relatie cu el.

Acum, la iesirea din casa, Fizz a tinut sa transmita un mesaj fanilor, dar si celorlalti concurenti de la "Puterea Dragostei".

Citeste si: A plecat Fizz de la "Puterea dragostei" din cauza lui Jador? Mesaj dur la adresa cântărețului: "Oamenii cu caracter nu stau să discute cu ciobanii"

"Am primit o educatie aleasa de la parintii mei si, pentru ca am un caracter frumos, nu voi vorbi niciodata urat despre fostii mei colegi de la Puterea Dragostei.

"A fost o experienta frumoasa pentru mine, de care imi voi aduce aminte intotdeauna cu drag. Va multumesc ca m-ati votat si ca ati fost alaturi de mine.

"Va iubeste fizzomanul vostru", a scris Fizz pe contul lui de Instagram.

Fizz Puterea Dragostei

Pe numele lui real, Bogdan Croitoru a fost cunoscut inițial sub numele de scena Daddy Fizz, iar acum ca Bob Taylor, este un cântăreț român de muzică rap, hip hop și pop, dar și un om de afaceri din domeniul imobiliarelor. El a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții din București și a dat masterul în limba engleză.

Fizz, cantaretul care s-a facut remarcat intr-o vreme prin prezenta excentrica data de blanurile pe care le purta pe bustul gol, are o avere impresionanta, care a reprezentat un adevarat magnet pentru femei de-a lungul timpului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate