Ce spune culoarea ojei despre personalitatea femeii

Femeile isi aleg, adesea, coloarea ojei pentru unghii in functie de preferintele lor cromatice si in functie de tinuta purtata, dar fiecare alegere arata, de fapt, trasaturi ale personalitatii lor.

Neon = cutezanta

Femeile care au o predilectie pentru culorile tari, neon, sunt firi indraznete care adora sa iasa in evidenta. De altfel, culorile neon, indiferent ca este vorba de albastru-neon, verde-neon, galben-neon, au ca principala trasatura luminozitatea puternica prin care ies in evidenta. Tocmai aceasta trasatura se regaseste si in personalitatea femeilor care prefera astfel de culori, ele fiind indraznete, dornice de atentie, energice si avide dupa distractie.

Blue sau albastrul cerului = calm

Culoarea albastru deschis – bleu – inseamna seninatate si calm, trasaturi care se regasesc si in personalitatea femeii care prefera aceasta culoare si la manichiura, si in vestimentatie. O femeie atrasa de aceasta nuanta este mereu in cautarea linistii sufletesti, fericirea fiind posibila pentru ea doar daca are impacare sufleteasca. Vezi si celelalte semnificatii pe lyla.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate