Ce spune Andreea Mantea despre cel de-al doilea sezon “Puterea Dragostei”?

Luni, 15 iulie, la Kanal D se va da startul celui de-al doilea sezon al emisiunii matrimoniale “Puterea Dragostei” si va fi difuzata sase zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00, si in fiecare sambata, de la ora 15:30. Telespectatorii ii vor cunoaste pe noi concurenti, care vor trece printr-un adevarat experiment social al dragostei, cu toate evenimentele si actiunile ce vor decurge din cautarea iubirii adevarate.

 “Ma bucur enorm ca au fost atat de multi tineri dornici sa isi intalneasca iubirea prin aceasta experienta inedita, in fata camerelor de filmat, departe de casa si de cei dragi lor. Sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe curajosii celui de-al doilea sezon <Puterea Dragostei>”, spune Andreea Mantea inaintea finalei primului sezon al emisiunii, care se va incheia pe 13 iulie.

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului, a declarat ca noul sezon va oferi o multime de surprize telespectatorilor.

“Sunt foarte fericita ca incepe un nou sezon <Puterea Dragostei>, ca acei concurenti care sunt in cautarea dragostei vor avea sansa de a intra in Casa <Puterea Dragostei> si vor experimenta, chiar in fata telespectatorilor, toate trairile si toate emotiile care ii vor incerca, in calatoria lor spre cautarea marii iubiri. De luni, 15 iulie, vom da startul unei noi povesti cu si despre iubire, odata cu difuzarea celui de-al doilea sezon al emisiunii <Puterea Dragostei>. Nu vom avea o pauza mare intre cele doua sezoane. Abia astept sa ii cunoasteti pe concurentii noului sezon, veti avea parte de foarte multe surprize. Nu va voi dezvalui mai mult, vreau sa fiti surprinsi”, spune Andreea Mantea.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate