Ce sexy este fosta iubită a lui Ricardo de la "Puterea dragostei". Uite cât de mult seamănă cu Raluca

Ricardo Filip a părăsit show-ul matrimonial "Puterea dragostei" în urmă cu puțin timp, din dorința de a pleca în Statele Unite.

Acolo, ar urma să lucreze, timp de trei luni de zile, pentru Universal Studios.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a stat câteva luni bune în casa iubirii și, de câteva săptămâni, între el și raluca Munte s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste.

Citeste si: Plușica de la "Puterea dragostei", părăsită de iubit? Fotografia care i-a pus pe toți pe jar

Cei doi formează un cuplu de mai bine de o lună, însă, acum că el a iești din competiția matrimonială, rămâne de văzut dacă cei doi vor continua să rămână împreună. Distanța dinte ei va fi mare, iar tentanțiile sunt și mai mare,  având în vedere că amândoi sunt tineri, frumoși și gata mereu să descopere lucruri noi.

Cu toate acestea, și el, și Raluca susțin tare și răspicat că își vor continua povestea de dragoste indiferent de opreliști.

Citeste si: Ce bombă sexy! Deea de la "Puterea dragostei" nu mai arată ca înainte. Uite cât s-a schimbat

Ricardo s-a năcut în Drobeta-Turnu Severin pe 21 decembrie, 1997, este pasionat de sport (a fost portar pentru echipa AFC Odorheiu Secuiesc înainte să intre în casa "Puterea dragostei"), de mașinile puternice și are o mare slăbiciune pentru femeile frumoase. Așa se explică și faptul că s-a îndrăgostit de Raluca din casa iubirii. Din câte se pare, tânărul a mai avut în trecut și alte relații amoroase cu femei la fel de frumoase ca Raluca. Chiar pe profilul spu de Facebook are postată o poza cu o fostă iubită, de pe vremea când el avea 15 ani. 

Citeste si: Andy de la "Puterea dragostei", apariție neașteptată lângă o brunetă focoasă. Cine e frumoasa tânără

Nu vi se pare că seamănă cu Raluca?

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate