Ce se va intampla cu cei patru concurenti invinsi? Dan Cruceru a anuntat ce sanse mai au Emy, Elena, Iancu si Cezar sa ajunga in Marea Finala "Survivor Romania"! Iata cum a fost primita vestea!

Dan Cruceru a facut anuntul pentru cei patru concurenti invinsi si ce sanse mai au sa ajunga in Marea Finala.


In articol:

Razboinicii si Faimosii ramasi in competitie au dat totul pe traseu pentru a se putea califica in Marea Finala. Insa doar patru dintre cei sase concurenti au reusit sa se califice in cea de-a doua etapa a jocului pentru Marea Finala. Dupa multe meciuri extenuante si cu mari emotii, cei care s-au calificat sunt: Lola, Emy, Emanuel si Cezar.

Inainte de a da startul jocului de azi, Dan Cruceru a facut marele anunt pentru cei patru concurenti care s-au luptat pentru un loc in Marea Finala.

Dupa multe dueluri tensionate si extrem de dificile si extenuante, cei doi Razboinici, Lola si Emanuel au reusit sa castige si sa ajunga amandoi in Marea Finala "Survivor Romania".

Pe de o parte, cei doi castigatori, Lola si Emanuel, care si-au adjudecat primele doua locuri in Marea Finala, au primit aplauzele colegilor lor si au savurat victoria fabuloasa. Pe de alta parte, ceilalti patru concurenti au asteptat cu sufletul la gura noile vesti din partea prezentatorului Dan Cruceru, despre ceea ce va urma pentru ei in competitie. Astfel, Emy, Elena, Iancu si Cezar au primit marea veste ca mai au sanse pentru a ajunge in Marea Finala. 

"Si pentru cei invinsi am o veste: Emy, Elena, Cezar si Iancu! Lola si Emanuel sunt doar primii doi finalisti! Finala se va juca in patru! Asa ca, mai am doua locuri libere! Ce nominalizati, cei patru, care inca nu au intrat in finala mai au o sansa! Vom mai avea jocuri pentru voi, dar pentru ultimele locuri din finala vom consulta si clasamentul publicului! Mai aveti o sansa sa prindeti Marea Finala "Survivor Romania"!", a spus Dan Cruceru.

Survivor Romania - live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate