Lola si Emanuel, lacrimi de bucurie! Razboinica i-a dedicat victoria mamei sale! Iata ce reactii au avut cei doi concurenti finalisti, care au ocupat deja primele doua locuri in Marea Finala!

,

Lola si Emanuel au luptat cu mare ambitie pentru a castiga un loc in Marea Finala si au reusit sa isi indeplineasca visul suprem in "Survivor Romania".

Astazi, Razboinicii si Faimosii ramasi in competitie au dat totul pe traseu pentru a se putea califica in Marea Finala. Insa doar patru dintre cei sase concurenti au reusit sa se califice in cea de-a doua etapa a jocului pentru Marea Finala. Dupa multe meciuri extenuante si cu mari emotii, cei care s-au calificat sunt: Lola, Emy, Emanuel si Cezar.

Inainte de a da startul jocului de azi, Dan Cruceru a facut marele anunt pentru cei patru concurenti care se vor lupta pentru un loc in Marea Finala:

"Ca victoria sa fie incununata doar de fericire cei care vor castiga in aceasta seara, o fata si un baiat vor mai primi ceva! Vor intra direct in finala pe de o parte, dar vor avea

si sustinere de acasa, prin intermediul unei conversatii live, timp de cinci minute cu familia! Cand castigi in "Survivor", castigi respect, premii, laude, castigi totul! In jocul de azi sunteti doar patru si aveti sanse mari sa intrati in Finala! Trebuie sa invingeti adversarul direct si sa ajungeti primul la cinci puncte!", a spus Dan Cruceru.

Citeste si: Dan Cruceru a facut anuntul pentru cei patru concurenti calificati in cea de-a doua etapa a jocului pentru Marea Finala! "Pentru ca victoria sa fie incununata doar de fericire, cei care vor castiga, o fata si un baiat vor mai primi ceva..."

Citeste si: Emotii si tensiune uriase inainte de cea de-a doua etapa a jocului pentru Marea Finala de astazi! Iata cum s-au pregatit moral cei patru concurenti care se vor lupta pentru a-si asigura un loc in Finala!

Dupa multe dueluri tensionate si extrem de dificile si extenuante, cei doi Razboinici, Lola si Emanuel au reusit sa castige duelurile decisive si sa ajunga amandoi in Marea Finala "Survivor Romania".

Iata care au fost primele lor reactii dupa jocul de astazi:

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Cezar sau Emanuel? El este al doilea concurent care a intrat direct in Marea Finala "Survivor Romania"! Iata cine a castigat duelul decisiv!

Ben Oni Ardelean (PNL) jubilează după decizia privind avorturile din SUA: 'Marxismul e în cădere liberă!'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Dan Cruceru a facut anuntul pentru cei patru concurenti calificati in cea de-a doua etapa a jocului pentru Marea Finala! "Pentru ca victoria sa fie incununata doar de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies