Ce se întâmplă în aceste momente cu Mario Fresh, după ce a ajuns în spital: „De asta îmi e frică”

Autor: Lavinia Medrea

Ce se întâmplă în aceste momente cu Mario Fresh, după ce a ajuns în spital

Sursa: Instagram Mario Fresh

Mario Fresh trece prin momente mai puțin plăcute în aceste momente, în viața lui.

Mario Fresh a reușit să-și îngrijoreze urmăritorii după ce i-a anunțat că a ajuns în spital. Iată în ce stare se află artistul. 

Ce se întâmplă cu Mario Fresh, după ce a ajuns în spital

Mario Fresh a făcut câteva mărturisiri legate de starea lui de sănătate din ultima vreme, și se pare că există câteva probleme.

Pe contul său oficial de Instagram, în urmă cu câteva zile, Mario Fresh a anunțat că a ajuns pe patul de spital și că necesită îngrijiri medicale, motiv pentru care i s-au făcut o perfuzie și o anestezie.

Citește și: Lino Golden, implicat într-un accident rutier. Mașina acestuia s-a ciocnit cu un tramvai, iar artistul a ajuns de urgență la spital

„Eu nu mai știam cum este cu anestezia asta totală. Am mai făcut odată când aveam 12 ani, atunci mi-am rupt degetul, au trecut 11 ani de atunci. Voiam să zic că este tare rău. Mie de asta îmi este frică. Îi spuneam doctoriței înainte că aș vrea să fac endoscopia pe viu, ca să am control să știu și eu ce se întâmplă cu mine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ai treabă, este cel mai tare lucru care ți se poate întâmpla. Eu aveam cred că 180 pulsul de la emoții și de frică și dintr-o secundă s-a stins lumina și în a două secundă ai deschis ochii cu medicii lângă tine spunându-ți că este totul bine. Este extraordinar de tare” a mărturisit Mario Fresh, pe Instagram.

Citește și: Alexia Eram, încurajată de mama ei să rămână însărcinată: „Curaj!”. Alexia și Mario Fresh sunt împreună de peste șase ani

Din fericire, problemele nu au durat prea mult, căci Mario Fresh și-a revenit repede și s-a întors acasă.  „Gata mi-am revenit, asta a fost”,  a declarat Mario Fresh.

Alexia Eram, probleme de sănătate în vacanță

Dacă Mario Fresh s-a simțit rău în România, Alexia Eram a avut probleme de sănătate peste hotare, în Bali. Iubita artistului a avut parte de o mică bătaie de cap în vacanța în care a plecat cu partenerul ei.

„Am ajuns în Bali acum cinci zile și din prima zi mi-a apărut această iritație”,  a declarat Alexia Eram, pe Instagram.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!