Ce se întâmplă, de ceva timp, cu fiica pe care Ileana Sterp o are: „Cu lacrimi în ochi, tot timpul”. Aceasta trece prin aceleași momente în fiecare zi

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 iun 2023, 12:51

Aceasta și-a dat fiica la grădinița, iar perioada de acomodare nu s-a încheiat

Sursa: Instagram

De ceva timp, în fiecare zi, Ileana Sterp privește neputincioasă cum fiica ei plânge. Aceasta le-a povestit fanilor, în urmă cu puțin timp, de ce reacționează cea mică așa, fiind conștientă că, la un moment dat, lucrurile se vor rezolva.

Ileana Sterp traversează o perioadă extrem de frumoasă, dar și destul de dificilă, deoarece atât Carla, cât și fiul ei, Damir, au nevoie de ea și trebuie să se împartă între ei. Recent, aceasta și-a dat fiica la grădinița, iar perioada de acomodare nu s-a încheiat.

Ileana Sterp, emoționată de reacțiile Carlei

Ileana Sterp își duce fiica la grădiniță în fiecare zi și, de fiecare dată, fiica ei începe să plângă, deoarece nu vrea să stea fără mama ei.

Mereu, Carla are nevoie să își ia la revedere de la mama ei, care se topește de dragul celei mici.

„Am lăsat-o pe Carla la grădi și e atât de scumpă! De fiecare dată când o duc, îi dau un pic lacrimile și zice «Nu la grădi, nu astăzi, mâine». Tot timpul, în fiecare zi, spune că merge mâine și, când se face mâine, la fel spune, tot mâine.

E atât de scumpă și, după ce intrăm pe poarta grădiniței și o întâmpină una dintre doamnele educatoare, ea se duce la ele, dar se întinde la mine și spune «îmbrățișare, pupă», să-mi dea pupă și îmbrățișare, așa, cu lacrimi în ochi, tot timpul.

Citește și: „Ești enervantă. Mereu te plângi că ai doi copii”. După ce a admis că este greu să aibă grijă mai mult singură de cei doi copii, Ileana Sterp a fost pusă la zis

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Doamne, Doamne, e o scumpă și mă uit, așa, la ea și acum mi-am întors capul de multe ori să mă uit la ea și ea se uita la mine și curgeau lacrimile și-mi făcea (n.r. cu mâna) pa, pa. Off, scumpa lui mama!”, a povestit aceasta, pe contul ei de Instagram.

Fiica mamei Geta se împarte între tot ceea ce are de făcut

Deoarece soțul ei este plecat cu munca în timpul săptămânii, aceasta trebuie să se ocupe, în majoritatea timpului, singură. Cu toate acestea, face ce face și reușește să fie la timp cu mai tot ce are de realizat, dar, câteodată, mai are nevoie de o zi în plus, pentru a putea să finalizeze tot ceea ce a început.

„Pe Damir l-am lăsat cu vecina mea.

M-a binecuvântat Dumnezeu cu vecini de treabă și faini și de ajutor, în cazul ăsta. Mă duc acum să îl iau și să beau cafea, tot cu vecinele mele. Apoi, mi-am făcut o programare, să-mi curăț un pic tenul.

Citește și: „Un copil poate primi binecuvântare în orice Biserică”. Ileana Sterp, aspru judecată, după ce și-a botezat copilul, deși a mărturisit că nu este de acord cu acest obicei

Nu am mai fost de mult, așa, la o curățare așa cum se cuvine, așa că, astăzi, o să merg la programare. Apoi, o să merg acasă, să-mi termin treaba, pentru că ieri a mai rămas multă treabă de făcut și n-am apucat să o finalizez”, a mai spus Ileana Sterp.