Ce șanse mai are Mihai Constantinescu să-și revină. Medicii au făcut anunțul așteptat de toată lumea

Mihai Constantinescu

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu se află în Spitalul Floreasca din București, în stare gravă, după ce, la începutul săptămânii trecute, a suferit un stop cardio-respirator.

Doctorii sunt rezervați în ceea ce privește recuperea acestuia, susținând cu timpul îndelungat, de 10 minute, în care inima nu i-a funcționat, i-au afectat foarte grav creierul.

Citeste si: Ultimul mesaj al lui Mihai Constantinescu pentru fanii săi. Lumea e încă în stare de șoc. "Luptă, Mihai! Avem nevoie de tine!"

Din păcate, potrivit medicilor, îndrăgitul cântăreț are șanse foarte mici să își revină, de doar 3%. Iar în situația în care ar ieși din comă, ar avea șanse de 1% să ducă o viață normală în continuare.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală luni, în urma unui stop cardio-respirator. "Dormea lângă soţie şi soţia şi-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îţi pierzi memoria şi e greu să îţi mai recapeţi cunoştinţa. Mihai nu e la prima problemă de genul ăsta", a declarat Adrian Daminescu pentru mediafax.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate