Ultimul mesaj al lui Mihai Constantinescu pentru fanii săi. Lumea e încă în stare de șoc. "Luptă, Mihai! Avem nevoie de tine!"

,

Din păcate, starea de sănătate a cântărețului Mihai Constantinescu este în continuare critică.

Cu puțin timp înainte ca Mihai Constantinescu să facă stopul cardio-respirator, mai exact cu ocazia sărbătorilor de primăvară, pe pagina de Facebook a îndrăgitului cântăreț a apărut un mesaj prin care artistul le transmite tutuor fanilor săi și prietenilor "Paște fericit!"

"Lumina Învierii să vă umple sufletul de speranță, liniște, bucurie și iubire! Paște fericit!" - este mesajul artistului pentru fani.

Cei care îl admiră și i-au urmărit activitatea artistică încă de la începutul carierei i-au transmis fel de fel de mesaje de susținere și urări de sănătate. 

"Luptă Mihai Constantinescu. Avem nevoie de tine. Luptă. Te iubim!"; "Multă sănătate maestre." sau "Insănătoșire grabnică!" sunt doar câteva dintre multele urări trimise de fani cântărețului.

Iată postarea:

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală luni, în urma unui stop cardio-respirator. Mihai "nu e la prima problemă de genul ăsta", a declarat Adrian Daminescu pentru mediafax.ro. "Dormea lângă soţie şi soţia şi-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îţi pierzi memoria şi e greu să îţi mai recapeţi cunoştinţa", a mai spus muzicianul.

Citeste si: Viorela de la "Puterea dragostei", prima poza cu fetița! Fanii sunt în extaz! "Ce frumoasă e. Să vă trăiască!"

"Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminţi şi să ne rugăm pentru el", a completat Adrian Daminescu.

Potrivit ultimelor informații, starea de sănătate a îndrăgitului artist este în continuare critică.

 

Citește și:

Elena Ionescu, victimă a hackerilor! A rămas fără contul de Instagram!

HALUCINANT - Un bărbat a primit 2 teste negative de la DSP, în doar câteva ore

Dani Mocanu, decizie fără precedent. Regele manelelor se retrage din industrie! Anunț oficial

Cum arată Andreea Bănică după ultima operație estetică! Vedeta, criticată grav: "Ți-ai stricat fața"

Situație critică în România: Doctorii trec la medicină de dezastre


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies