Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care un copil de două luni a ajuns să aibă o foarfecă înfiptă în cap. Fetița a murit după zile întregi de chin

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 nov 2022, 08:57

Bebelușul căruia i s-a înfipt o foarfecă în cap de către sora mai mare cu un an a murit. Micuța s-a zbătut între viață și moarte, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

Bebelușul de două luni, căruia i-a fost înfiptă o foarfecă în cap, a murit.

Anunțul a fost făcut de către medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Cum s-a întâmplat tragedia care a dus la moartea copilei de doar două luni

Fetiţa de doar două luni se afla în cameră cu mai mulţi dintre cei şapte fraţi ai săi şi mama, care tăia și aranja o perdea, iar tatăl era în curte și se ocupa de animale.

Am uitat forfeca pe pat. A venit fata cea mititică, de un an şi trei luni, a luat foarfeca şi i-a dat fetiţei în cap”, a mărturisit Petrica Caicov, mama fetiței moarte.

Mama copilului nu s-a gândit, inițial, că rănile ei ar fi atât de grave, astfel că, timp de patru ore înainte să cheme ambulanța, a alăptat-o și a spălat-o cu apă oxigenată.

„Am şters-o eu un pic cu apă oxigenată”, a mai spus mama fetiței.

„M-a chemat soţia. Vino, că uite ce s-a întâmplat”, spune tatăl.

Când au realizat că rănile micuței nu arată bine deloc iar situația este gravă, părinţii au sunat la 112.

„Copilul a ajuns cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis.

Starea lui era foarte gravă, în comă. A intrat în stop cardio-respirator de două ori”, a declarat Alina Cosma, purtător de cuvânt al Spitalului din Focșani. 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Bebelușul de două luni, căruia i-a fost înfiptă o foarfecă în cap, a murit

Luni seară, 31 octombrie, în comuna Tulnici, județul Vrancea, unui bebeluș de doar două luni i s-a înfipt o foarfecă în cap, chiar de către sora mai mare cu doar un an.

Fetița de doar două luni a fost transportată de urgență cu un elicopter, în Capitală, de la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani și a fost internată la Spitalul Grigore Alexandrescu. Medicii au spus, în acele momente, că starea copilului este una critică.

Citeste si: Cine este tânărul care a fost urmărit cu focuri de armă de polițiști în județul Vrancea! Bărbatul, căutat pentru furt în Italia

Joi, 3 noiembrie, medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală au anunțat că fetița de doar două luni a decedat. Anunțul a fost făcut de Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al unității medicale.

Bebelușul a fost în comă profundă și a trebuit să fie intubat și ventilat mecanic. Fetița a decedat. Stop cardio-respirator care nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare”, au transmis reprezentanții Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

„La data de 31.10.a.c., în jurul orei 23.00, am fost sesizați de către o unitate medicală cu privire la faptul că în jurul orei 22.00 a fost internată o femeie, în vârstă de 33 de ani, împreună cu fiica sa, de aproximativ 2 luni, care prezintă leziuni la nivelul capului. 

Din primele verificări efectuate de polițiști rezultă faptul că fetița ar fi fost înțepată cu o foarfecă, în zona capului, de către sora sa, în vârstă de 1 an și 2 luni. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPj Vrancea. 

Bebeluș din Vrancea, în comă după ce sora i-a înfipt o foarfecă în cap

Citeste si: Tragedie fără margini în Argeș. Andrei, în vârstă de doar 18 ani a murit după ce mașina în care se afla a fost făcută bucăți

Un copil de un an a murit, după ce a fost călcat de o mașină, chiar în curtea casei

Un copil de doar un an din localitatea Voitinel, Suceava, și-a pierdut viața, după ce a fost călcat cu mașina, chiar în curtea casei. Mașina era condusă chiar de către mătușa acestuia, în vârstă de 32 de ani.

Aceasta pleca să o ducă pe fiica verișoarei ei la grădiniță, când copilul de cinci ani a sărit din brațele fetei de cinci ani, sora lui mai mare, și a fost prins sub roțile mașinii. Din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru acesta și au trebuit să constate decesul.

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies