Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din Republica Moldova! Cei doi au participat la un reality show celebru în toată lumea

Author: Diana Ghita

Cum a evoluat relația dintre Nikki Exotika și Igor

Sursa: Captură TikTok TLC România

Moldoveanul Igor și americanca transgender, Nikki Exotika au luat parte la show-ul internațional „90 Day Fiancé”, în care au trebuit să locuiască 90 de zile împreună, până la petrecerea de logodnă.

Nikki Exotika și Igor, cunoscut drept Justin, au o relație tumultuoasă. Aceștia s-au cunoscut în mediul online, în urmă cu 17 ani, pe când ea avea 30 de ani, iar el 20. Însă s-au despărțit după doi ani, în urma unor certuri în care femeia a dezvăluit că s-a născut bărbat și a făcut, ulterior, schimbare de sex.

Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika și Igor

După 15 ani de la despărțire, cei doi s-au împăcat, iar Justin a cerut-o în căsătorie pe blondina transgender, în timpul unei căsătorii în Mexic, unde i-a spus că ea este iubirea vieții lui. Odată cu acest eveniment, cei doi s-au înscris la reality show-ul „90 Day Fiancé”, cunoscut în întreaga lume.

„L-am traumatizat și s-a dus acasă și a fost deprimat foarte mult timp și m-am simțit rău din cauza asta”, a

declarat Nikki despre despărțire, pentru intouchweekly.com.

Ulterior, moldoveanul a solicitat o viză K-1 pentru a putea locui împreună cu iubita lui în Statele Unite, însă cererea nu i-a fost acceptată în timp util, așa că femeia trans a fost nevoită să vină la el acasă, în Moldova, pentru filmările emisiunii.

Citește și: Naomy, cunoscutul solist transgender, se luptă între viață și moarte, într-un spital din Germania: „Dumnezeu să te salveze!”

„Deși Nikki și Justin joacă în „90 Day Fiancé”, el nu a primit încă viză K-1. La nouă luni de când a aplicat pentru ea, Nikki a zburat în Moldova pentru a testa intențiile lui Justin. I-a fost greu prima dată când a acceptat ca Nikki să fie trans, așa că ea vrea să se asigure că Justin este acum un bărbat schimbat, care o înțelege mai bine”, transmit

realizatorii proiectului, conform realitatea.md.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Internauții cred că Igor profită de Nikki pentru bani

După o perioadă în care au ținut legătura prin intermediul rețelelor sociale, din cauza distanței, Nikki a ajuns, într-un final, în Republica Moldova, la iubitul ei.

Însă, la scurt timp, aceasta a observat că Igor era foarte rece cu ea, întrucât nu-i arăta niciun fel de afecțiune.

„Având o relație internațională nu poți face multe pentru cineva, dar când sunteți împreună apar celelalte elemente ale relației și intimitatea contează mult, iar uneori simt că nici nu încearcă”, dezvăluia americanca în episodul în care s-a mutat la Justin acasă.

@tlc.romania Ea ar vrea să se apropie intim, dar el ezită.
😑 Urmărește cel mai nou sezon din "90 de zile până la nuntă", în fiecare sâmbătă, de la 20.00. 📺 #iubire #viza #moldova #logodna #primadata ♬ original sound- TLC România

Însă, pe parcursul show-ului, bărbatul a încercat să-și depășească barierele și să fie tandru cu iubita lui, mai ales după ce au avut petrecerea de logodnă, pe 18 februarie. Acest lucru a bucurat-o pe Nikki, care, după cele 90 de zile a plecat înapoi în America, unde îl așteaptă și pe Igor, după ce va primi viza.

Citește și: Grecia legalizează căsătoria între persoane de același sex, în ciuda opoziției puternice a Bisericii Ortodoxe

Deși aceasta consideră că moldoveanul o iubește, potrivit sursei citate anterior, fanii emisiunii sunt de altă părere, întrucât sunt convinși că acesta doar se folosește de banii femeii trans: „Nikki plătește pentru tot în relația lor, inclusiv pentru operațiile estetice și vacanțele lui Justin. Postul TV bănuiește că Justin este interesat doar de banii lui Nikki. Justin lucrează ca antrenor personal în Moldova și subliniază importanța fitnessului în viața sa. El împărtășește sfaturi de fitness pe pagina sa de Instagram”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!