Ce s-a găsit în burta unui băiat care acuza dureri și stări de greață. Doctorii au fost șocați: „A trecut în intestinul subțire”

Author: Lavinia Medrea

Doctorii au fost șocați „A trecut în intestinul subțire”

Sursa: PixaBay

Un băiat de 15 ani a ajuns la spital după ce a acuzat dureri de stomac și stări de greață. Medicii au decis să-i facă o radiografie, dar ce au găsit i-a lăsat fără cuvinte.

Un copil în vârstă de 15 ani a fost dus de părinții lui la spita l,

după ce a acuzat stări de greață și dureri de stomac. Medicii au decis să-i facă o radiografie, iar descoperirea pe care au făcut-o i-a lăsat mască.

Ce au găsit medicii în burta unui băiat

Adolescentul în vârstă de 15 ani a fost transportat de urgență  la Spitalul Universitar Firat din Elazig. Acolo, gastroenterologul pediatru, Yasar Dogan, s-a ocupat cu extragerea unui gadget străin din corpul copilului, potrivit

News.com.

Atunci când medicul i-a studiat radiografia, s-a constatat că acesta înghițise un cablu USB pentru telefon și căști. A fost necesară o endoscopie și o mică incizie pentru a-i extrage corpul străin din stomac.

Citește și: Cine este românul care a murit înjunghiat în drum spre casă. Motivul pentru care a fost atacat

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți

Pe lângă faptul că în burta băiatului exista cablul respectiv, acesta era înfășurat cu păr despre care nu se știe, de asemenea, cum a ajuns acolo, pentru că tânărul nu a vrut să povestească de ce și cum a reușit să-și introducă acel obiect în stomac. 

Cablul a ajuns în intestinul subțire al adolescentului

Procesul de scoatere a cablului USB din stomac a fost destul de complicat, deoarece obiectul

a fost atât de lung încât o parte din el a reușit să ajungă în intestinul subțire, spune medicul.

Ileana Sterp, certată DUR de mamele de pe Internet! Ce mesaj a putut să transmită sora lui Culiță înainte să nască: „Nu am considerat că ești mai puțin mamă”

Citește și: Cine este Alexia, fata care a rămas fără ambele brațe, în urma unui accident provocat în Pașcani. Medicii i le-au replantat, după o operație care a durat 20 de ore

„În mod evident, ne-a fost greu să scoatem cablul, deoarece un capăt al cablului a trecut în intestinul subțire”, a declarat medicul gastroenterolog pediatru, Yasar Dogan. 

Intervenția chirurgicală a fost un succes, iar adolescentul de 15 ani a fost trimis acasă, declarat sănătos.

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?