Cine este românul care a murit înjunghiat în drum spre casă. Motivul pentru care a fost atacat

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 dec 2022, 21:50

Motivul pentru care a fost atacat

Sursa: PixaBay/vremeanoua.ro - colaj Kanal D

Un român nu a mai reușit să ajungă acasă, la familia lui, de sărbători. Cineva a avut grijă să-l împiedice definitiv, omorându-l prin înjunghiere.

Un bărbat nu a mai apucat să ajungă acasă pentru sărbătorile de iarnă, pentru că cineva a avut grijă ca acest lucru să nu se mai întâmple, ucigându-l prin înjunghiere.

Cine este românul care a murit înjunghiat în drum spre casă

Cristi Ioan și-a găsit sfârșitul în Covasna. Acesta se îndrepta spre casă, în Popeni, Vaslui, venind dinspre Germania, acolo unde lucra. În timpul unei opriri în comuna Ozun, Cristian a fost ucis de un bărbat cu care s-a luat la ceartă chiar în microbuzul cu care mergea spre casă. Atacatorul l-a înjunghiat în inimă, conform  Vremea Nouă.

Citește și: O româncă a fost găsită fără viață, într-o magazie din Spania, la cinci zile după ce a fost dată dispărută. Cadavrul acesteia prezenta urme de violență

Victima a fost dusă la Spitalul Județean din Brașov în stare gravă, după care a fost transferat la Institutul de Cardiologie din Târgu Mureș. Din nefericire, Cristi a pierdut lupta cu viața chiar pe masa de operație.

Criminalul a fost reținut și transportat la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, sub acuzația de acuzat de omor calificat.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Cine sunt tinerii care au murit într-un groaznic accident din Sibiu

Sonja avea doar 20 de ani și se afla pe bancheta din spate.

Era fiica unui preot din Sibiu, tatăl ei fiind cel care a făcut cruntul anunț. Andrei avea 19 ani și se afla pe scaunul din dreapta. Ambii au murit pe loc, iar familiile lor se pregătesc acum, cu durere cruntă în suflet, să-și înmormânteze copiii, nu să petreacă sărbătorile de iarnă alături de ei. 

Citește și: Cine este Alexia, fata care a rămas fără ambele brațe, în urma unui accident provocat în Pașcani. Medicii i le-au replantat, după o operație care a durat 20 de ore

Curs valutar BNR 29 mai 2023: La cât a ajuns euro luni? Ce se întâmplă cu principalele valute la început de săptămână

Accidentul a avut loc pe o şosea din Sibiu în noaptea de luni spre marți. În mașină se aflau patru tineri, printre care Sonja și Andrei, moment în care șoferul a intrat violent într-un TIR aflat pe marginea drumului. Pentru că avea o viteză excesiv de mare, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a reușit să ucidă doi oameni nevinovați.