Ce relație există între Livian și Ligi? Concurentul de la "Puterea Dragostei" a spus tot adevărul: "Câteodată suntem..."

Livian și Bianca nu mai formează un cuplu, astfel că au apărut tot felul de zvonuri că acesta ar încerca să se apropie de fetele singure din casă. Ce relație există între Livian și Ligi?


In articol:

După ce s-a spus că ar avea o relație cu Ella, Livian a explicat care sunt motivele pentru care nu ar putea forma niciodată un cuplu cu ea, la mijloc fiind respectul pentru Jador, dar și pentru fosta lui iubită, Bianca.

Dacă acest aspect a fost lămurit, acum, foarte multe persoane au crezut că între Livian și Ligi ar exista mai mult decât o prietenie. Care este adevărul?

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare radicala! Iata cat de mult a slabit tanara, dupa despartirea de Turcu si cum arata acum!

Ce relație există între Livian și Ligi? Concurentul de la "Puterea Dragostei" a spus tot adevărul: "Câteodată suntem..."

Livian și Ligi au fost surprinși de mai multe ori discutând în cadrul emisiunii și cum amândoi sunt singuri, zvonurile că ar putea avea o relație s-au răspândit rapid.

Într-un vlog pe care l-a postat pe canalul său de Youtube, prietenii virtuali i-au cerut lui Livian să clarifice acest aspect și să vorbească despre legătura care există între el și Ligi, lucru pe care l-a și făcut ulterior.

Citeste si: "L-am lasat sa ma arda in club si el..." Denisa, foc si para pe Iancu!

Livian a explicat că el și Ligi sunt doar prieteni și că singurul lucru care îi leagă este că, în anumite momente, au păreri comune despre diferite subiecte.

"Între mine și Ligi v-am zis e o simplă prietenie. Nu flirtăm să avem o relație unul cu celălalt, pur și simplu ne înțelegem bine, câteodată suntem pe aceeași lungime de undă.", a spus Livian.

Deși nu mai formează un cuplu cu Bianca și a dezvăluit că nici nu intenționează să se împace cu ea în viitor, Livian refuză să se apropie de o altă fată din competiție, semn că Bianca nu îi este indiferentă în momentul de față.

Citeste si: Cu câți bărbați s-a iubit Ella de la Puterea dragostei? Numărul e incredibil

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate