Ce promisiune i-a făcut George Burcea iubitei lui, însă nu s-a ținut de cuvânt. Viviana Sposub a dezvăluit totul în direct: ”Mi-ai promis”

Author: Madalina Maftei

Ce promisiune i-a făcut George Burcea iubitei lui, însă nu s-a ținut de cuvânt. Viviana Sposub a dezvăluit totul în direct: ”Mi-ai promis”

Sursa: Instagram Viviana Sposub

Viviana Sposub, prezentatoarea matinalului ”Dimineața cu noi”, a făcut dezvăluiri senzaționale în direct. Ce i-a promis iubitul ei, dar nu s-a ținut de cuvânt?

Viviana Sposub este prezentatoarea celui mai nou matinal difuzat de Kanal D. Într-un interviu pentru Wowbiz, carismatica prezentatoare a făcut dezvăluiri inedite despre matinalul ”Dimineața cu noi”, dar și despre cum stau lucrurile între ea și iubitul ei, după ce vedeta a revenit pe micile ecrane într-un nou proiect.

Ce promisiune i-a făcut George Burcea iubitei lui, însă nu s-a ținut de cuvânt. Viviana Sposub a dezvăluit totul în direct: ”Mi-ai promis” 

Viviana a povestit cu lux de amănunte ce schimbări s-au produs în viața ei de când face parte din proiectul ”Dimineața cu noi”. În direct, vedeta a făcut o mărturisire neașteptată, aceasta l-a dat în vileag pe George Burcea, care i-a promis că se va trezi în fiecare dimineață alături de ea, însă nu s-a ținut de promisiune.

Aceasta a dezvăluit că se trezește în jurul orei 4 dimineața, mănâncă, își alege ținuta, își face părul și pleacă spre studio, potrivit sursei citate.

Viviana a mărturisit că-l iartă pe iubitul ei pentru că nu se trezește odată cu ea și-l lasă să mai doarmă.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Citeste si: George Tănase a rămas fără haine în direct! Ce i-a spus Alexandra Ungureanu când l-a văzut dezbrăcat: ”Te caut”

”El are foarte mare încredere în mine, uneori mai multă încredere decât am eu.  După proiectul ”Bravo, ai stil” el era sigur că cineva, undeva o să vadă potențialul din mine și că o să fac ceva pe mai departe. El a fost foarte fericit. Ne sprijinim reciproc în orice proiect și în orice pas din viața noastră. Consider că treaba asta mă ajută mult și pe plan profesional.

Dacă nu aș avea susținere de acasă, nu aș mai fi la fel de liniștită în fața camerei.

Viviana Sposub și George Burcea, totul despre planurile de nuntă! Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri incendiare: „Normal că mi-aș dori să mă căsătoresc”

Recunosc, George gătește. Gătește foarte bine. Are foarte multe rețete care mie îmi plac. Și eu mă ocup întotdeauna de dezastrul pe care-l lasă în bucătărie. Și uite că dimineața, deși mi-a promis că se va trezi odată cu mine, se trezește așa pe la un 5 și ceva, dacă mi-e bine, am mâncat. Și îl iert, îl las să mai doarmă. Mi-ai promis, George, mi-ai promis”,   a spus Viviana Sposub, în platoul WOWbiz.

Citeste si: Horoscop cu Viviana Sposub: "E timpul să aflăm și veșți care să ne aducă zâmbetul pe buze" Iată ce au pregătit astrele astăzi pentru fiecare semn zodiacal!