Ce poți face din cozonacul rămas de la Paște

,
cozonac
cozonac

Iată ce poți face din cozonacul rămas de la Paște.


In articol:

Avem noi, românii, o înclinație spre exagerări culinare. Mai ales de sărbători. Să cumpărăm și preparăm mai mult decât știm sigur că vom consuma. Ca mai apoi să aruncăm. Stop risipei alimentare!

Iată ce poți face din cozonacul rămas de la Paște

Dacă ți-a rămas un panettone neînceput, forma lui este perfectă pentru a-l transforma într-un tort delicios. Și dacă ai în familie, mâine, un sărbătorit (Sf. Gheorghe), pică numai bine.

Ai nevoie de: un panettone, două plicuri de praf de budincă de vanilie, un litru de lapte, fructe din compot (ananas, piersici, pere, caise etc), zahăr, un plic de glazură pentru torturi sau gelatină roșie.

Cum procedezi

Tai panettone pe orizontală, în felii de cam două degete grosime. Renunți la „capac' dacă este bombat și vrei ca tortul să aibă forma clasică. Dar nu obligatoriu. Este alegerea ta dacă vrei ca tortul să aibă aspect de mușuroi.

Citește continuarea pe avantaje.ro

 

Citește-ne pe

Citește și:

Apel către agenţiile de turism: „Nu mai vindeţi turiştilor cel mai toxic produs pentru Delta Dunării“

O criză alimentară la nivel mondial va veni în luna iulie, pe fondul războiului din Ucraina

China are nevoie de cărbune rusesc, Moscova are nevoie de noi clienți (analiză)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce să faci cu copilul tău de 1 iunie. Activități la care să mergi cu micuțul tău de ziua copilului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies