Ce mesaj a transmis Florin Piersic Jr. în timp ce marele actor era supus unei operații dificile: ,,Un timp îndeajuns de lung încât rănile să se poată transforma în cicatrici”

Author: Diana Bostan

Tatiana Iekel, mama lui Florin Piersic Jr.

Sursa: Arhivă/ Facebook: Florin Piersic Jr.

Florin Piersic a fost operat în cursul zilei de joi, 9 mai, iar medicii susțin că starea acestuia este una stabilă. În tot acest timp, fiul marelui actor, Florin Piersic Junior, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Este cunoscut faptul că Florin Piersic Jr. și marele actor nu au o relație extrem de apropiată, motiv pentru care acesta nu a făcut vreun comentariu referitor la starea de sănătate a tatălui său. În ziua în care Florin Piersic a fost operat la genunchi, Florin Piersic Jr. posta un mesaj emoționant legat de mama sa, Tatiana Iekel, cea care s-a stins din viață pe data de 9 mai 2017.

Florin Piersic Jr. a postat un mesaj emoționant la împlinirea a șapte ani de la moartea mamei sale

Destinul a făcut ca în ziua în care se împlineau șapte ani de la moartea fostei soții a lui Florin Piersic, marele actor să fie supus unei intervenții dificile la genunchi. Acestuia i-a fost înlocuită proteza de la genunchi, de la care s-a răspândit infecția, fiind mutat la Terapie Intensivă după intervenție.

Citește și: Medicii ar putea să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecției cu stafilococ: „Îi poate pune viața în pericol”

Pentru a marca această zi tristă, Florin Piersic Jr., care avea o relație strânsă cu mama sa, a postat un mesaj emoționant însoțit de o fotografie cu Tatiana Iekel. Florin Piersic Junior a postat un instantaneu dintr-o piesă de teatru, surprins în urmă cu 40 de ani, în care Tatiana Iekel apare gânditoare și tristă.

Fiul lui Florin Piersic Jr. se consideră norocos pentru faptul că Tatiana Iekel i-a fost și mamă, dar și o actriță de la care a avut de învățat foarte multe lucruri. Acesta susține că în ultimii ani de viață, singura ei fericire a fost să-l vadă pe scenă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Nu e o poză simpatică, nu e o poză de postat. E doar un instantaneu dintr-o piesă de teatru, surprins acum vreo 40 de ani. Dar are dramatism, are tristețe, are gând. Și e doar un umil fragment din moștenirea lăsată de o actriță care, întâmplător, mi-a fost mamă. O actriță de la care am învățat atâtea lucruri. O actriță a cărei unică fericire, în ultimii ei ani de viață, era să mă vadă pe scenă.

(Ironic, deja există câteva spectacole pe care nu a mai apucat să le vadă.)”, se arată în prima parte a mesajului postat de Florin Piersic Jr., într-o postare făcută pe pagina personală de Facebook.

Au trecut șapte ani de la moartea Tatianei Iekel

Florin Piersic Jr. a mărturisit că în acești șapte ani cel mai mult i-au lipsit lacrimile de fericire ale mamei sale, care veneau la finalul fiecărui spectacol în care el juca.

Aceste momente erau pentru el o confirmare a succesului său pe scenă, iar emoția sinceră a mamei sale îl motiva să continue să se perfecționeze în arta teatrală. Florin Piersic Jr. a subliniat că atunci când urcă pe scenă, simte că mama sa este alături de el, mereu prezentă în sufletul și amintirile sale.

Citește și: Ce a dus la ruptura dintre Florin Piersic și fiul său: „Îmi e greu să înțeleg”. Florin Piersic Jr. face dezvăluiri dureroase din relația cu marele actor

Deși s-a stins din viață, Florin Piersic Jr. simte că mama lui este mereu pe scenă alături de el, lucru care îl motivează să ofere întotdeauna tot ce are mai bun în fiecare interpretare și să se străduiască să transmită emoții sincere și profunde publicului său, astfel încât să poată continua să simtă legătura specială cu mama sa, chiar și în cele mai intense momente artistice.

„Șapte ani fără această actriță/mamă sunt un timp îndeajuns de lung încât rănile să se poată transforma în cicatrici. Cel mai mult îmi lipsesc lacrimile ei de fericire, la sfârșitul unui spectacol jucat de mine. (Confirmarea. Faptul că emoția ei genuină, combinată cu bucuria de a-și vedea fiul într-o seară de teatru reușită, mă motivau să merg înainte.) De asta, atunci când sunt pe o scenă, ea e cu mine. Mereu.”, a mai scris Florin Piersic Jr.