Ce mesaj a transmis Adrian tuturor dupa ce a fost eliminat de la "Puterea Dragostei"! A dat cartile pe fata: ce dezvaluiri a facut

Deznodamant soc in Gala "Puterea Dragostei" de sambata!

Dupa un joc de culise intre Bianca si None, Adrian a fost cel eliminat! Concurentul a parasit astfel casa "Puterea Dragostei", spunandu-le tuturor ca nu isi doreste sa se mai intoarca si ca se va concetra pe admiterea la facultate.

Cu cateva ore in urma Adrian a postat un mesaj pe contul lui de Instagram in care a facut mai multe marturisiri.

"Rămâneți cu bine.. Aici a fost.. Sunteți mereu in inima mea, să nu uitați! Vă doresc tot binele din lume și o să mă văd cu susținătorii mei să facem fotografii! Sunt convins și știu sută la sută că am ajuns la o mulțime de oameni in casa prin amuzamentul meu și sinceritatea mea! Știu perfect câți dintre voi m-ați votat și câți susținători adevărați am avut!

"Noi #TeamStilatii, chiar puteam facem istorie în emisiunea aceasta! Pentru că știam că am o mulțime de susținători . Eu voi rămâne oricum acel om sincer și nu mă voi ascunde niciodată! Pentru nimic în lume!

"Nu îmi place falsitatea și minciuna! Nu spun eu, spun majoritatea publicului de acasa că: -Sunt cel mai sincer concurent - și mă _MANDRESC_ cu asta! Vă îmbrățișez cu stil, ai mei susținători!".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Rămâneți cu bine.. Aici a fost.. Sunteți mereu in inima mea, să nu uitați! Vă doresc tot binele din lume și o să mă văd cu susținătorii mei să facem fotografii! Sunt convins și știu sută la sută că am ajuns la o mulțime de oameni in casa prin amuzamentul meu și sinceritatea mea! Știu perfect câți dintre voi m-ați votat și câți susținători adevărați am avut! Noi #TeamStilatii, chiar puteam facem istorie în emisiunea aceasta! Pentru că știam că am o mulțime de susținători . Eu voi rămâne oricum acel om sincer și nu mă voi ascunde niciodată! Pentru nimic în lume! Nu îmi place falsitatea și minciuna! Nu spun eu, spun majoritatea publicului de acasa că: -Sunt cel mai sincer concurent - și mă _MANDRESC_ cu asta! Vă îmbrățișez cu stil, ai mei susținători!

A post shared by Iancu Adrian (@iancuia) on

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate