Ce masina de lux conduce Philip de la "Puterea dragostei"! Iata ce bolid alb, cu multi cai putere detine tanarul in tara!

Philip este unul dintre cei mai controversati concurenti de la "Puterea dragostei".


In articol:

Philip a facut furori inca de cand a intrat in casa "Puterea dragostei", deoarece a mărturisit că s-a iubit cu o fostă concurentă, pe nume Andreea, lasand astfel loc interpretarilor.

"Te cunoaștem!", i-a transmis Bianca lui Filip la venire.

El le-a dezvăluit fetelor că a fost iubitul unei foste concurente, Andreea, fără să precizeze care Andreea.
"Andreea Curiman", a fost un glas.
Intrebat daca a intrat in emisiune pentru o fata anume, Philip, a declarat ca a venit pentru doua fete, care i-au atras atentia, insa nu a dorit sa dezvaluie. Acesta a zis ca mai intai vrea sa le cunoasca mai bine si abia apoi sa dea verdicte.
"Am venit pentru două fete, nu vreau să le zic, vreau să le cunosc întâi", a spus Filip.

La insistentele fetelor, Philip a fost nevoit sa recunoasca faptul ca in top 3 se afla: Denisa, Deea și Roxana. Surpriză totală a fost când a invitat o fată la dans, aceasta fiind exploziva Roxana, care la acea vreme nu se afla intr-o relatie.

Citeste si: Răsturnare TOTALĂ de situație. Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Emi Pian. Decizia luată de familia interlopului - capital.ro

Timpul a trecut si Philip a fost eliminat la un moment dat din emisiune, iar la scurt timp a revenit, deoarece a fost votat de public. Odata revenit in casa "Puterea dragostei", Philip a intalnit-o pe Ligi, de care s-a indragostit nebuneste si alaturi de care formeaza deja un cuplu reusit. Insa relatia lor nu a functionat si cei doi au decis sa se desparta. In cele din urma, Philip si-a indreptat atentia catre Berna, pe care o admira de ceva vreme si au inceput sa se apropie din ce in ce mai mult, formand unul dintre cele mai frumoase cupluri din casa "Puterea dragostei".

Philip a atras atentia fetelor prin aspectul lui fizic, insa acestea nu stiam inca ce masina de lux detine tanarul acasa, in Romania. Acesta se mandraste cu un model de Audi, cu multi cai putere, cu ajutorul caruia a reusit sa cucereasca.

Daiana a detonat bomba! Ea și Philip au avut o relație în afară!

Daiana a dezvăluit în casa "Puterea dragostei" că a avut o relație în afară cu Philip, cel pentru care a și intrat.

"Nu, nu am făcut dragoste", a spus Daiana. "Deci v-ați pupat", au tras concluzia concurenții.

"Nu a fost o relație, relație", a încercat Philip să se scuze.

"Asta mă durea, că știam de ce am venit aici", a spus Daiana.

"Ce-i promitea la fată, că o vrea", a spus Ligi. Blonda și-a anunțat și decizia: nu mai vrea să aibă nicio treabă cu Philip! 

"Ești out! Nu m-am certat niciodată cu o fată pentru un băiat și n-o s-o fac acum. Îți place să te joci", i-a spus Ligi. 

"Mai ușor cu gelozia", i-a spus Jador lui Ligi, semn că e interesat în continuare de ea. Ligi i-a promis că îl scoate la un date pe cântărețul cu care s-a și sărutat în emisiune.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies