Ce mănâncă Elena Gheorghe zilnic pentru a se menține la de 50 de kilograme. Artista are o dieta bine pusă la punct, însă un aliment îi dă mari bătăi de cap: ”Nu mă pot lăsa de tot de ea”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 12 apr 2023, 04:25

Elena Gheorghe are o siluetă de invidiat, însă a dezvăluit că ține constant dietă pentru a se menține la greutatea de 50 de kilograme. Iată ce mănâncă artista zilnic pentru a arăta bine.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi.Cântăreața în vârstă de 36 de ani se bucură de o siluetă de invidiat, însă puțini sunt cei care știu că artista ține o dietă strictă pentru a se menține la greutatea de 50 de kilograme, ideală pentru ea.

Dieta care o ajută pe Elena Gheorghe să se mențină în formă

Artista a declarat recent că are mare grijă la alimentele pe care le consumă, ba chiar are un program al meselor bine pus la punct, care o ajută să

rămână la greutatea ideală.

”Imediat după ce mă trezesc, beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, care ajută la eliminarea toxinelor din corp, apoi, după 20-30 de minute, beau un pahar mare de suc de țelină apio, care ajută incredibil de mult tot organismul, hidratează celula, după alte 20 de minute beau un smoothie, care ajută la eliminarea metalelor grele.

Din păcate, metalele grele sunt aproape în tot ce ne înconjoară și e musai să avem grijă, căci de aici provin majoritatea problemelor de sănătate”, 
a declarat Elena Gheorghe pentru Viva.ro.

Citeste si: Colaborare de zile mari! Elena Gheorghe și Theo Rose au lansat piesa ”Lumina”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alimentul la care artista nu poate renunța sub nicio formă, deși ține dietă

Totodată, cântăreața a dezvăluit că în alimentația ei există un produs la care nu poate renunța sub nicio formă, căci este machedoancă și nu poate renunța la brânza, care la ei este baza.

”La prânz, consum salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește, sunt o mulțime de variante.

Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr; acum, vara, mănânc pepene roșu.
Din când în când, paste integrale cu fructe de mare, un desert bun făcut în casă și înghețată neapărat. Rar, brânză, asta pentru că nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă, și la noi ea e baza. Îmi fac poftele, dar cu măsură”
,

a mai dezvăluit Elena Gheorghe pentru sursa citată.

Citeste si: Elena Gheorghe, spectacol incendiar la Sala Palatului! Artista a schimbat 7 ținute, a purtat bijuterii în valoare de 80.000 de euro și accesorii lucrate de unul dintre designerii care au colaborat cu celebra Lady Gaga

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!