Ce înseamnă numele „Jamila Cuisine”! Geanina povestește pentru prima oară cum a ales numele celui mai popular blog de gătit din România

Author: Diana Ghita

Care este secretul din spatele „Jamila Cuisine”

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Renumita bucătăreasă de la „Jamila Cuisine” i-a primit pe reporterii de la „Asta-i România” în bucătăria ei, unde le-a dezvăluit cum a luat naștere acest proiect de succes.

Jamila, pe numele ei real Geanina, este celebra bucătăreasă care i-a ajutat pe oameni să redescopere gustul mâncării făcute acasă. Însă, în același timp, acesta reprezintă cel mai puternic brand din domeniul culinar, în România.

De unde i-a venit Jamilei ideea de a-și posta rețetele în online

În spatele numelui pe care și l-a construit în zona de gătit se ascunde, însă, o simplă femeie, care și-a început cu pași mici drumul spre succes.

Aceasta le-a povestit reporterilor de la „Asta-i România” că totul a pornit de la un mix de condimente aduse din Maroc, locul de naștere al soțului.

„Nu mi-am imaginat că Jamila se va transforma într-un fenomen. A pornit din dragoste pentru Maroc, din dragoste pentru soțul meu.(...) Mi-am făcut un blog cu rețete cu poze, tot din Maroc. Am zis să le arăt românilor cât de bună e mâncarea marocană, folosind condimentele, de aici a venit ideea”,  a

povestit bucătăreasa.

Tot soțul a fost cel care a îndemnat-o pe Geanina să treacă la un nou nivel, întrucât i-a propus să facă videoclipuri în care să le arate oamenilor, efectiv, cum gătește. Însă timiditatea i-a întârziat apariția pe sticlă, care avea să-i aducă o mare popularitate și să o propulseze spre un real succes.

Citește și: Rețeta Jamilei de mucenici moldovenești. Secretul pentru un aluat pufos care se rupe în fâșii

„Mi-a zis «Hai să filmăm, nu mai punem cu poze, cum pui tu» și n-am vrut, am zis că-i cea mai proastă idee, că o să râdă lumea de mine(...) În primele rețete nu m-am arătat, nici n-am vrut să vorbesc, am pus subtitrare”,  a dezvăluit femeia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Jamila a ajuns să atingă succesul cu ajutorul soțului ei

Totuși, cu timpul, Jamila a decis să se arate, iar apariția ei a fost una surprinzătoare pentru majoritatea oamenilor, întrucât își făcuseră o cu totul altă impresie despre ea: „ Oamenii credeau că sunt o doamnă de vreo 50+ care gătește și când m-am arătat toată lumea era uimită că Jamila nu-i bătrână”.

Renumita bucătăreasă a vorbit și despre cum a ales numele blogului său. În acest sens, femeia a adus în prim-plan o poveste la care nu mulți s-ar fi gândit: Numele vine de la mătușa soțului meu, pentru că ea este o femeie în vârstă și nu poate să pronunțe ”Geanina” și atunci i se părea că seamănă foarte tare cu ”Geanina” ”Jamila”.

Citește și: Consumul de energizante face ravagii în rândul tinerilor! Povestea băiatului de 13 ani care și-a pierdut viața din cauza acestui „trend” periculos

Ulterior, numele ei a devenit unul de-a dreptul răsunător și a avut parte de o impresionantă posteritate în mediul online. Acest lucru o bucură nespus atât pe bucătăreasă, cât și pe soțul ei, Mohamed, care se ocupă cu filmatul și montajul rețetelor.  

„Am devenit cunoscută destul de repede, pentru că, la momentul acela, nu prea erau canale de YouTube de gătit active. Oamenii au fost super receptivi și nu mă așteptam, pentru mine a fost o glumă, ne-am jucat”,  a evidențiat Jamila.