Ce înseamnă, de fapt, când te mănâncă palma dreaptă sau palma stângă

,

Atunci când ne mănâncă palma dreaptă sau palma stângă, ne gândim automat la diverse superstiții. Care este însă adevărul și ce înseamnă, de fapt, aceste mâncărimi?


In articol:

Cu toții ne-am confruntat cu supărătoarele mâncărimi în palma dreaptă sau în palma stângă. În acel moment, intervin superstițiile, pe care le-am învățat încă din copilărie. Ba că vom primi bani, ba că dăm bani sau că vom auzi o veste plăcută sau neplăcută.

Care este adevărul?

Mâncărimi în palma dreaptă, semnificații și interpretări

În general, se spune că atunci când ne mănâncă palma dreaptă, înseamnă că vom primi bani. Explicația vine de la faptul că plama stângă se află pe partea cu inima, ceea ce înseamnă că este palma care dă mai departe. 

Drept urmare, dreapta este cea care primește. De asemenea, atunci când ne mănâncă palma dreaptă se face, de fapt, un transfer activ de energie.

Unii spun că nu este bine să te scarpini, atunci când ai mâncărimi în palma dreaptă, pentru că vei strica energia pozitivă și astfel nu vei mai beneficia de reușite pe plan personal sau profesional. 

Mâna dreaptă este în strânsă legătură și cu salutul între două persoane. De aceea, se spune că, dacă te mănâncă palma dreaptă, vei cunoaște pe cineva nou, te vei împrieteni cu o persoană sau vei avea bucuria de a-ți revedea un vechi amic. 

Te mănâncă palma stângă? Iată ce înseamnă

Dacă te mănâncă palma stângă, se spune că vei da bani cuiva, vei suferi pierderi financiare sau se poate întâmpla să ți se fure un obiect de valoare. 

Experții în cititul palmelor susțin că atunci când avem mâncărimi în acest loc, înseamnă că se fac treceri de energii. Palma stângă este responsabilă cu energiile pasive. 

Este bine să frecați interiorul palmei stângi de un obiect de lemn, atunci când simțiți mâncărimi. În acest fel, veți scăpa de eventualele datorii care pot apărea. 

Se consideră că lemnul ne ajută să scăpăm de energiile negative din jur. Tocmai de aceea, și atunci când auzi o veste rea, este bine să bați în lemn, ca să fii ocolit de necazuri.

Ca să evitați să vă mănânce palma stângă, se spune că este ideal să țineți aproape în permanență un obiect în mână. Cam greu, nu-i așa? 

Ce se întâmplă însă atunci când ne mănâncă ambele palme? Se pare că e de bine. Experții spun că acest lucru înseamnă că vom fi ocoliți de orice supărare pe parcursul zilei. 

Și ca să fie cu noroc până la capăt, este bine să băgați ambele mâini în buzunare, atunci când simțiți că vă mănânca palmele, ca să păstrați energiile pozitive în jurul dumneavoastră. 

Dacă mâncărimile se atenuează, se spune că, într-adevăr, vom avea noroc în ziua respectivă.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tara din Uniunea Europeana care va introduce propriul pasaport de vaccinare pentru turisti! Iata cand va intra in vigoare!

UEFA lovește puternic: Real Madrid, Barcelona, AC Milan și Juventus, excluse din cupele europene

Lovitură pentru Kanal D! Elena Marin pleacă de la Survivor România. Ce s-a întâmplat (SURSE)

Situație dramatică lângă București! Au fost descoperite focare de COVID-19 cu variantele britanice și indiene. Ce măsuri s-au impus

Vești proaste pentru șoferi! Ce trebuie să știe proprietarii de mașini vechi? Nouă regulă pentru RCA

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies