Ce i-au spus medicii Danielei Iliescu despre bebelusul pe care ea si fostul Faimos Culita Sterp il asteapta cu atata nerabdare

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 iun 2021, 08:02
Cum au decurs ultimele detalii pentru venirea pe lume a bebelusului lui Culita Sterp

Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp, se afla pe ultima suta de metri cu nasterea si lucrurile par a se fi asezat de minune in familia fostului Faimos.

Culita Sterp si Daniela Iliescu asteapta cu nerabdare venirea pe lume a primului lor baietel care ar urma sa vina pe lume in jurul datei de 10 iunie. Cei doi viitori parinti au facut toate cumparatorile necesare, mai exact Daniela s-a ocupa de absolut tot pana ca fostul Faimos sa revina din competitia Survivor Romania, insa i-a pastrat viitorului sau sot ce era mai greu, adica momentul cand unele accesorii necesare bebelusului trebuie asamblate.

Culita Sterp si Daniela Iliescu, ultimele pregatiri pentru bebelus

Citeste si: Bogdan Urucu, prima reactie dupa ce Adelina Damian a prasit competitia Survivor Romania 2021. Fostul Razboinic, mesaj dur pentru unii dintre fostii lui coechipieri

Cei doi au facut si un vlog pe tema aceasta in care au filmat momentul in care Culita se ocupa de ultimele detalii in c epriveste montarea patutului, a caruciorului, a masutei de infasat.

Cu alte cuvinte, Daniela l-a pus serios la treaba. Insa, cei doi abia asteapta venirea pe lume a baietelului care se cam lasa asteptat. La ultimul control, medicul i-a spus Danielei ca micutul nu pare ca da semne sa vrea sa iasa afara din burta mamicii lui care abia il asteapta. Mai mult, Daniela a dezvaluit ca vrea sa nasca natural insa nu vrea ca Faimosul Culita sa fie langa ea pentru ca l-ar traumatiza.

 

Daniela Iliescu vrea sa nasca natural

Citeste si: Adelina Damian este eliminata de la Survivor Romania 2021! Primele declaratii ale fostei Razboinice dupa scandalul rasunator in care a fost implicata inainte sa paraseasca competitia

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Culita Sterp: "Te apreciez ca vrei sa nasti natural, mi-e frica sa te vad cum suferi."

Daniela Iliescu: "Nu vreau sa vezi ca te traumatizezi si eu si tu..." 

Cat despre bebelus, frumoasa iubita a lui Culita Sterp a declarat ca va fi destul de mare caci si parintii sunt foarte inalti:" 1,75 cu 1, 97m cum ar putea sa iasa...este

un bebe mare dar nu prea vrea sa vina."

Culita Sterp: "Il ducem la Micheal Jordan sa invete sa joace baschet!" Intregul filmulet postat de catre cei doi a fost unul extrem de amuzant, iar incantarea s-a vazut pe fetele celor doi in timp ce se ocupau de lucrusoarele bebelusului mult asteptat.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!