Ce frământări apasă pe sufletul Grațielei. Secretele au fost spulberate de Andreea Mantea: ”Știți de câte ori plânge în afara emisiunii”

,
Ce frământări apasă pe sufletul Grațielei. Secretele au fost spulberate de Andreea Mantea: ”Știți de câte ori plânge în afara emisiunii”

Ce frământări apasă pe sufletul Grațielei. Secretele au fost spulberate de Andreea Mantea: ”Știți de câte ori plânge în afara emisiunii”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Grațiela este copleșită de tot ce se întâmplă între ea și Radu. Frământările nemărturisite o rănesc foarte mult pe concurentă.


In articol:

Grațiela este rănită de tot ce se întâmplă între ea și Radu, însă nu are suficient curaj să spună lucrurilor pe nume. Andreea Mantea a luat inițiativă și a dezvăluit că tânăra nu este deloc bine, iar imaginea pe care o afișează în emisiune nu este aceeași cu cea din afara casei.

De ce Grațiela nu vrea să-și accepte sentimentele pe care le are față de Radu

Grațiela nu vrea nici în ruptul capului să dezvăluie sentimentele pe care le are pentru Radu. Andreea Mantea nu mai vrea să o vadă suferind, astfel a luat inițiativă și a spus lucrurilor pe nume, pentru a afla și băieții cum este, de fapt, Grațiela.

”Voi nu o cunoașteți pe Grațiela așa cum este ea în afara casei. Știați că a plâns înainte de emisiune? Știți de câte ori plânge în afara emisiunii?...Trebuie rezolvată această situație, nu este ok. Oamenii trebuie să te cunoască exact așa cum ești tu, oamenii trebuie să te vadă că suferi, oamenii trebuie să înțeleagă că ești sensibilă. De ce vă este frică să vă arătați sentimentele? Spune-i ce ai de spus, descarcă-te! De asta sunteți cum sunteți, de asta vă este teamă și de asta respingeți un bărbat care este potrivit pentru voi, pentru că plecați la drum cu toate lucrurile astea după voi”, i-a spus Andreea Mantea concurentei.

Citeste si: Grațiela, în lacrimi din cauza lui Radu! "Știți de câte ori plânge în afara emisiunii?" Aflați cum va reacționa Radu, dar și ce va spune Kinga, vineri, într-o nouă ediție incendiară Casa iubirii, de la 10:00 și 17:00, la Kanal D!

Grațiela nu s-a mai putut controla și a izbucnit în lacrimi, fiind afectată de tot ce se întâmplă între ea și Radu.

”Pe mine m-a afectat foarte mult pentru că am fost judecată foarte mult de băieți că am făcut pași către Radu. Eu am făcut pașii ăștia pentru că el îmi spunea anumite lucruri și am crezut în el și am simțit, altfel nu-i făceam. Și când am văzut episoadele cum se comporta el în spatele meu,da, asta m-a rănit, pentru că eu știam altceva”, a dezvăluit Grațiela printre lacrimi. 

Citeste si: Cristian i-a dat ”papucii” Ștefaniei printr-un simplu mesaj. Despărțirea lor i-a trezit suspiciuni Andreei Mantea ”Este cusută cu ață albă, le fel ca plecarea la mare” Ce ascunde Ștefania

 

Citește-ne pe

Citește și:

Imaginea care i-a făcut să exclame până şi pe inspectorii RAR: „E păcat să pui şurub unde poţi lega cu sârmă, adică funie“

Cristian i-a dat ”papucii” Ștefaniei printr-un simplu mesaj. Despărțirea lor i-a trezit suspiciuni Andreei Mantea ”Este cusută cu ață albă, le fel ca plecarea la mare” Ce...

Suntem zmei în online: Aproape jumătate din vânzările online din Europa de Est sunt făcute de români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce face Andreea Mantea în miez de noapte, atunci când toată lumea doarme. Fanii s-au crucit

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies