EXCLUSIV | Ce fel de mamă este Simona Pătruleasa. „Ingrid ar spune că sunt foarte strictă și severă”

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 03 feb 2023, 15:12

Ce fel de mamă e Simona Pătruleasa

Sursa: Kanal D

Simona Pătruleasa este mama unei fetițe care va împlini în curând 12 ani, iar în ceea ce privește relația mamă-fiică, vedeta Kanal D face lucrurile așa cum simte și își asumă greșelile.

Ce fel de mamă este Simona Pătruleasa? Într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului kanald.ro, Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D, a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei Ingrid, despre parenting și despre lucrurile de care ține cont în creșterea și educarea fiicei sale. 

Citește și: Cea mai mare provocare din viața Simonei Pătruleasa. „Toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil”| EXCLUSIV

Ce fel de mamă este Simona Pătruleasa 

Dincolo de lumina reflectoarelor, Simona Pătruleasa se confruntă cu aceleași provocări ale rolului de părinte. Vedeta Kanal D nu este adepta regulilor stricte, rigide și nici nu crede în perfecționism atunci când vine vorba de relația părinte- copil. Prezentatoare Știrilor Kanal D nu se ferește să facă lucrurile așa cum simte și nici să își recunoască greșelile, atunci când este cazul. 

Crezi că ești o mamă permisivă sau severă? 

„Ingrid ar spune că sunt foarte strictă și severă, Sabin (n.r. soțul Simonei Pătruleasa și tatăl lui Ingrid) spune că nu îi refuz nimic. Eu aș spune că mă pliez pe situații, mă manifest în funcție de context, nu sunt constant permisivă sau severă. Țin la respectarea regulilor specifice vârstei ei, dar ne mai și abatem de la ele.

Nu incerc să fac lucruri ca mamă doar pentru că sunt la modă, pentru că le recomandă parentingul modern. Fac lucrurile așa cum simt, probabil că și greșesc de multe ori, dar din greșeli învățăm. Nu cred că există o rețetă a succesului când vorbim despre relația părinte-copil, pentru că nu există nici părinți, nici copii perfecți”, a mărturisit Simona Pătruleasa în interviul acordat kanald.ro. 

Citește și: Câți bani de buzunar le dă Dan Negru copiilor săi. Lecția valoroasă pe care prezentatorul Kanal D le-a transmis-o 

Are acces fiica ta la rețelele de socializare?  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca orice copil de vârsta ei, fiica Simonei Pătruleasa are acces la tehnologie și internet, dar sub stricta monitorizare a tatălui ei. 

Da, din păcate. Sabin este cel care monitorizează conturile pe care le urmărește Ingrid, el este atent la ce tip de conținut publică acestea, eu mai puțin. Nu putem să ne ținem copiii sub un glob de sticlă de la o anumită vârstă, însă trebuie să îi supraveghem, să învețe că există limite în tot și toate.” 

Ce carieră își dorește fiica Simonei Pătruleasa 

Ingrid, fiica Simonei Pătruleasa, este o fetiță superbă, cu o personalitate puternică și chiar dacă nu a împlinit încă 12 ani, aceasta a luat în calcul mai multe opțiuni în ceea ce privește cariera pe care și-ar dori să o urmeze în viitor. 

Ce carieră își dorește Ingrid să urmeze? 

„Este la vârsta la care e indecisă. Acum o vreme spunea că vrea să se facă arhitect, designer de interior. Nu știu încă ce își dorește. Eu aș fi spus că i se potrivește o carieră artistică, fiind pasionată de pictură, dar vom vedea ce va decide, mai are timp să exploreze. Mi-aș dori să lucreze într-un domeniu mai relaxat, boem, frumos”, a declarat Simona Pătruleasa în interviul acordat în exclusivitate Kanal D. 

Citește și: Ce sfaturi de viață are Teo Trandafir pentru fiica ei, Maia: ”Nu trebuie să faci nimic din ce vor ceilalți să faci”| EXCLUSIV

Sfatul Simonei Pătruleasa pentru tinerii care visează la o carieră în televiziune 

Simona Pătruleasa a oferit și un sfat pentru tinerii care visează la o carieră în televiziune. Prezentatoarea Știrilor Kanal D a mărturisit că în spatele acestui miraj pe care-l oferă camerele de fimat și micul ecran se află multă muncă, seriozitate, respect, dar și pasiune. 

„În primul rand să se gândească dacă se regăsesc în acest domeniu și dacă își doresc să facă televiziune cu adevărat, dacă sunt pasionați. Când ești tânăr, te fascinează mirajul acesta al televiziunii. Important este să știe că, dacă aleg acest domeniu, trebuie să fie serioși, să respecte profesia în sine, oamenii din jur. Pentru că dacă nu se întâmplă aceste lucruri, în timp se va vedea, nu vor evolua și nici nu se vor simți bine în acest mediu.

Sa facă această profesie cu sufletul și să știe că în spatele a ceea ce văd este foarte multă muncă în echipă și că trebuie să te adaptezi celor din jurul tău”,  ne-a mai spus Simona Pătruleasa. 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!