Ce face și cu ce se ocupă sora lui Carmen de la Sălciua după ce s-a mutat definitiv în România. Daniela Racolta nu pierde timpul și s-a pus deja pe treabă

Author: Madalina Maftei

Sora lui Carmen de la Sălciua își dorește să devină un make-up artist de succes

Sursa: Instagram Daniela Racolta

Sora lui Carmen de la Sălciua s-a mutat definitiv în România, după ce ani buni a stat în Germania. Daniela Racolta nu stă deloc cu brațele în sân și s-a pus pe treabă. Cu ce se ocupă în prezent sora artistei?

Carmen de la Sălciua este o artistă desăvârșită, însă nici sora sa nu este mai prejos, Daniela Racolta este pasionată de muzică, însă și-a ales o altă înclinație, mai precis, sora artistei a început să-și dezvolte pasiunea pentru make-up. Daniela a început deja cursurile în acest domeniu, iar cântăreața merge ca model la Timișoara ori de câte ori îi permite timpul.

Sora lui Carmen de la Sălciua își dorește să devină un make-up artist de succes

În urmă cu câteva luni, Carmen de la Sălciua anunța că sora sa se mută definitiv în România, după ce ani buni a stat în Germania. Mai mult, artista le împărtășea fanilor că sora sa este pasionată de make-up și ar fi o idee minunată să profeseze în acest domeniu și să-și deschidă propria afacere. La acea vreme, Carmen a precizat că sora sa va urma și cursuri la unul dintre cei mai

buni make-up artiști de la Timișoara.

„Țin eu bine minte că v-am zis de sărbători că sunt foarte fericită că sora mea a luat decizia să se mute definitiv în România, și a plecat din Germania, și adus toate lucrurile, s-a mutat la casa ei aici, în România.

Este pasionată de make-up, mi-a trimis acum un filmuleț în care s-a machiat ea singură și

abia aștept să facă o profesie din asta, pentru că și ea își dorește foarte mult(...)sper să-și deschidă propria ei afacere”,  a spus Carmen de la Sălciua despre sora sa, în mediul online, la acea vreme.

Citește și: Sora lui Carmen de la Sălciua s-a mutat definitv în România și vrea să se lanseze în afaceri. Ce planuri are Daniela Racolta: „Abia aștept să facă o profesie din asta”

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Ei bine, câteva lui mai târziu, Daniela Racolta s-a pus pe treabă și merge la cursuri. Se pare că se descurcă de minune. Carmen de la Sălciua s-a lăsat machiată de sora sa și a dezvăluit că îi place la nebunie și merge ca model ori de câte ori are timp.

”Am ajuns la Timișoara!
Am venit model pentru machiaj …surorii mele care a început deja a doua săptămâna de curs!
Port un machiaj de zi …fără gene …Ador ❤️❤️❤️❤️!
Multumesc @danielarobamakeupartist că o înveți pe surioara mea lucruri atât de importante din arta machiajului!
Tehnici care îi vor folosi pe viitor ❤️💣”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Citește și: Care este motivul pentru care Carmen de la Sălciua își exprimă nemulțumirile pe internet. Artista a vorbit deschis despre asta: ”Mă irită foarte tare”

 

Cati bani are Carmen de la Salciua! Ce aroganta si-a permis sa faca la inceput de an, uite pe ce a cheltuit zeci de mii de lei dintr-un foc
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua)

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.