Ce diferența de vârstă este între Roxana Mihalache și Radu Mazăre! Ce doi s-au căsătorit în închisoare

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 mai 2024, 13:01

Roxana Mihalache și Radu Mazăre s-au căsătorit în închisoare

Sursa: playtech.ro

După aproximativ 5 ani petrecuți în închisoare, Radu Mazăre a fost eliberat, iar Roxana Mihalache nu putea fi mai fericită.

Radu Mazăre a petrecut aproximativ 5 ani la Penitenciarul Jilava, perioadă în care viața acestuia s-a schimbat radical, căsătorindu-se într-un cadru restrâns cu Roxana Mihalache. Fostul primar al orașului Constanța a fost eliberat, iar soția sa, Roxana Mihalache l-a așteptat, moment în care i-a și dat vestea că urmează să devină părinți. Iată care este diferența de vârstă dintre Roxana Mihalache și Radu Mazăre.

Roxana Mihalache și Radu Mazăre s-au căsătorit în închisoare

Radu Mazăre a fost o mare personalitate de la malul Mării Negre, fiind cunoscut pentru modul în care acesta petrecerea serile în stațiunea Mamaia, însă în anul 2019, acesta a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța. În anul 2022, acesta a fost condamnat în al doilea dosar pentru care a primit 5 ani de închisoare, doar în care a fost implicată o companie de salubrizare. 

Cu toate acestea, Roxana Mihalache a fost alături de fostul edil al Constanței, susținându-l în momentele dificile. Deși Roxana Mihalache și Radu Mazăre s-au căsătorit atunci când acesta se afla în spatele gratiilor, cei doi formează un cuplu de aproximativ 15 ani și se cunosc de peste două decenii. 

Citește și: Radu Mazăre, eliberat din închisoare! Decizia este definitivă! Motivele pentru care fostul primar al Constanței a fost pus în libertate, după cinci ani de arest

Roxana Mihalache și Radu Mazăre făceau ravagii la malul mării, atunci când aceasta era model, dar și designerul costumelor de carnaval ce atrăgeau atenția asupra orașului Constanța în timpul sezonului estival. În anul 2019, cei doi au decis să oficializeze relația și să se căsătorească civil, deși Radu Mazăre se afla în spatele gratiilor. Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, iar deși Roxana Mihalache nu a primit un inel de logodnă, aceasta a știut că își dorește să fie alături de Radu Mazăre pentru restul vieții.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Pe lângă faptul că aceasta nu a avut parte de o cerere de căsătorie ca în povești sau de un inel de logodnă, cei doi au optat să nu aibă verighete din moment ce Radu Mazăre se afla în arest, dar nici o rochie nouă, ținând cont condițiile în care s-a organizat cununia civilă.

Cu toate acestea, soția lui Radu Mazăre consideră că luna de miere a fost trăită în toată perioada în care au fost împreună.

Diferența de vârstă surprinzătoare dintre cei doi

Roxana Mihalache și Radu Mazăre se cunosc de peste 20 de ani, dar cu toate acestea, relația lor amoroasă a început după 5 ani, perioadă în care și-au dat seama că există o conexiune aparte între ei.

Soția lui Radu Mazăre era model în perioada în care cei doi s-au cunoscut, însă atunci când acesta a început să aibă diferite probleme juridice, aceasta a decis să pună capăt carierei sale, astfel încât să aibă grijă de resortul din Madagascar al fostului edil.

În iubirea celor doi nu au crezut foarte multe persoane, deoarece între cei doi există o diferență de vârstă destul de mare, mai exact de 19 ani, Roxana Mihalache având 36 de ani, în timp ce Radu Mazăre are 55 de ani. Cu toate acestea, relația celor doi este mai puternică decât se așteptau oamenii, iar după 15 ani de relație, Roxana Mihalache este însărcinată cu al doilea copil al edilului.

Aceasta a fost prezentă în momentul în care a fost eliberat Radu Mazăre, iar lumea a rămas uimită de burtica cu care s-a afișat. Roxana este însărcinată în patru luni și a ales ca în această zi să poarte o rochie albă, care să îi pună în evidență burtica de gravidă.

„Sunt foarte fericită! Aștept să iasă, să avem și noi o viață liniștită. Nu pot să spun că mă așteptam. Nu aveam cum să mă aștept la o decizie, că la câte eșecuri am avut de-a lungul acestei perioade… ne era greu să ne așteptăm la o decizie pozitivă. A fost foarte greu. (…) Să iasă pe poartă aceea și planurile vor veni foarte ușor. Vom sta câteva zile în București, apoi vom vedea dacă vom merge în Constanța. Avem variante”, a declarat Roxana Mihalache, potrivit playtech.ro.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!