Ce avere impresionantă deține Miruna Pascu, mama șoferului drogat de la 2 Mai

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 18 iun 2024, 01:40

Ce avere impresionantă deține Miruna Pascu, mama șoferului drogat de la 2 Mai

Sursa: colaj

Se știe despre părinții lui Vlad Pascu faptul că se cufundau în bani. Nu degeaba băiatul lor procura droguri scumpe sau le vindea mai departe. Ce avere impresionantă are mama acestuia, Miruna Pascu?

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, poate fi considerată și ea complice la moartea celor doi tineri din stațiunea 2 Mai. Potrivit autorităților, se pare că Miruna Pascu îl ajuta pe fiul său să procure substanțe interzise. 

Miruna Pascu se află în prezent în arestul Poliției Capitalei.

Miruna Pascu e acuzată de ilegalități privind drogurile

Mama lui Vlad Pascu a fost reținută după ce a încercat să influențeze martorii din dosar în încercarea de a-l scăpa pe fiul său de închisoare.

Aceasta a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului București.

De asemenea, femeia este acuzată că ar fi participat la petrecerile cu droguri organizate de către tânărul de 19 ani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Conversație halucinantă între Vlad Pascu și mama lui „Mă doare și pe mine tot în cot” La cine a apelat Miruna Pascu pentru a-și scăpa fiul de închisoare?

Averea impresionantă a Mirunei Pascu

Averea familiei Pascu e una considerabilă. Mihai Claudiu Pascu și Miruna Pascu au împreună 10 firme, iar unii susțin că ar avea legături cu anumiți interlopi. 

Mai mult, Miruna Pascu ar deține aproximativ 300 de proprietăți, iar Mihai Pascu, 88. Toate sunt în București.

Citește și: „De bine de rău, copilul ei trăieşte". Suferința prin care trec părinții copiilor uciși la 2 Mai

După ce fiul său a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, în timp ce conducea drogat, Miruna Pascu s-a restras într-un apartament achiziționat recent.

„Și-a dat seama că o să fie urmărită de presă și nu a dorit. Plus că vecinii o opreau și o certau. Nu i-a plăcut, voia să nu fie recunoscută de nimeni. S-a mutat într-unul dintre apartamentele achiziționate recent, pentru că acolo nu o cunoaște nimeni. Nu mai merge nici la firmă, își conduce afacerea de acasă. S-a îndepărtat de toată lumea. Sigur că vrea ca fiul ei să nu facă pușcărie ”,

au declarat colaboratori ai familiei Pascu, potrivit  CANCAN.RO.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!